Διεθνή

Καταγγελίες ότι η Pfizer έκανε δοκιμές του εμβολίου της covid-19 σε ορφανά μωρά!!

Iσχυρισμοί ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά παιδιά ηλικίας έξι μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο Covid-19 έχουν γίνει από διάφορες προσωπικότητες στην Πολωνία.

Ο Σύλλογος Children’s Health Defence, υπό τον δικηγόρο Robert F. Kennedy, ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους Πολωνούς που λάνσαραν συναγερμό  ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά μωρά 6 μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο Covid-19. Η Pfizer φαίνεται να λειτουργεί εκτός νόμιμων ορίων. Αυτό οδήγησε μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών να απαιτήσουν από τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της γερουσίας να πραγματοποιήσουν έκτακτη διάσκεψη το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, με τίτλο: Ιατρικά tssts σε παιδιά και βρέφη: ιατρικά, νομικά και ηθικά ζητήματα.

H διάσκεψη διοργανώθηκε από πολωνικές ενώσεις και ιδρύματα όπως η Πολωνική Ένωση Ανεξάρτητων Γιατρών και Επιστημόνων, η Ένωση Δικηγόρων Φωνής της Ελευθερίας, το Κέντρο Πληροφόρησης Υγείας της Ένωσης Dobrostan και το Ίδρυμα New Spectrum. Η Δρ Natalia Prego Cancelo από την Ισπανία, η Meryl Nass και η Vera Sharav από τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μεταξύ των ομιλητών. Έγιναν διάφορες ερωτήσεις:

«Η Pfizer διεξάγει πειράματα σε ορφανά παιδιά που είναι τα πιο ευάλωτα και τα οποία δεν έχουν κανέναν να τα υπερασπιστεί, αν τα πράγματα πάνε στραβά; Αν ναι, γιατί και ποιος συναίνεσε; Γιατί επιτρέπεται στην Pfizer να κάνει κλινικές δοκιμές σε βρέφη με ένα προϊόν που δεν έχει ολοκληρώσει κλινικές δοκιμές φάσης 3 και είναι νέας τεχνολογίας; Γιατί η Pfizer αρνείται στους βουλευτές να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους; Τι συμβαίνει στις άλλες χώρες όπου διεξάγονται αυτά τα πειράματα; Ο EMA και ο FDA κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους; Και τέλος… οι κατασκευαστές εμβολίων λειτουργούν με απόλυτη μυστικότητα και έξω από κάθε νόμιμο έλεγχο; “cqv.qc.ca 6/10/21

Αν αληθεύουν οι καταγγελίες τότε πρόκειται για ωμή αναβίωση του ναζισμού κι εγκλημάτων του τύπου που εκδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη.

dimpenews.com

Back to top button