breaking newsΕλλάδακοινωνία

Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω» είπε ο 15χρονος πριν αυτοπυροβοληθεί και «κόψει το νήμα» της ζωής του

 

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να ήταν οι τελευταίες λέξεις του 15χρονου παιδιού, που έβαλε τέλος στην ζωή του, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στο Παλαιό Φάληρο.

Δευτερόλεπτα πριν, είχε καλέσει το 112 και εξέφρασε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει, δίνοντας μάλιστα την διεύθυνση της οικείας του.

Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και βρήκαν τον πατέρα του έξω από την πόρτα. Όταν κατάφεραν να μπουν στο μπάνιο, εντόπισαν αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον ανήλικο.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της τραγωδίας

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στον «Ευαγγελισμό» όπου και εξέπνευσε λίγο αργότερα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ώθησε τον 15χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ δεν υπάρχει αναφορά για κάποιο κείμενο που να ενημερώνει για τους λόγους που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι αρχές παράλληλα, διερευνούν αν το όπλο με το οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του, το κατείχε νόμιμα ο πατέρας του, ενώ είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί δίωξη στους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

pronews.

Back to top button