breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διεθvn lατρικn κρiσn κnρύσσoυv γιατρoi και επιστnμovες, λoγω τωv μπoλιασμάτωv…

Τσιοδρες, Παγωνες, και Ψυχακιες ειπατε κατι;

Περισσότεροι από 400 γιατροί και επιστήμονες κηρύσσουν «Διεθνή Ιατρική κρίση» λόγω των μπολιασμάτων.. Όλο και περισσότεροι γιατροί έρχονται να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες που έχουν βγει και διαμαρτύρονται για κυρίως για τα εμβόλια κατά του covid αναφέροντας τα ως άκρως επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία.. 

Έτσι τώρα, περισσότεροι από 400 μη καθεστωτικοί γιατροί και επιστήμονες από περισσότερες από 34 χώρες κήρυξαν διεθνή ιατρική κρίση λόγω ασθενειών και θανάτων που σχετίζονται με τα λεγόμενα εμβόλια Covid. Η Διακήρυξη προήλθε από μια ομάδα που ονομάζεται Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (UHO).

Αναπαράγουμε τη σημείωση:

«Εμείς, οι γιατροί και οι επιστήμονες από όλο τον κόσμο, δηλώνουμε ότι υπάρχει διεθνής ιατρική κρίση λόγω των ασθενειών και των θανάτων που σχετίζονται με τη χορήγηση των προϊόντων που είναι γνωστά ως «εμβόλια Covid-19».

Αυτή τη στιγμή υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα σε εκείνες τις χώρες όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει λάβει τα λεγόμενα «εμβόλια Covid-19». Μέχρι σήμερα, αυτή η υπερβολική θνησιμότητα δεν έχει διερευνηθεί ή μελετηθεί επαρκώς από εθνικά και διεθνή ιδρύματα υγείας.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί ο υψηλός αριθμός αιφνιδίων θανάτων σε προηγουμένως υγιείς νέους που είχαν εμβολιαστεί με αυτά τα «εμβόλια», καθώς και η υψηλή συχνότητα αυθόρμητων αμβλώσεων και περιγεννητικών θανάτων που δεν έχουν διερευνηθεί.

Ένας μεγάλος αριθμός ανεπιθύμητων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλειών, των μόνιμων αναπηριών και των θανάτων που σχετίζονται με τα λεγόμενα «εμβόλια Covid-19», έχουν αναφερθεί επίσημα.

Ο καταγεγραμμένος αριθμός είναι άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία των εμβολιασμών. Δήλωση Διεθνούς Ιατρικής Κρίσης λόγω Νοσημάτων και θανάτων που σχετίζονται με «Εμβόλια Covid-19».

Θέτουμε οκτώ επείγοντα αιτήματα:

– Παγκόσμια «στάση» στις εθνικές εκστρατείες εμβολιασμού με προϊόντα γνωστά ως «εμβόλια Covid-19».

– Διερεύνηση όλων των αιφνίδιων θανάτων υγιών ατόμων πριν από τον εμβολιασμό.

– Εφαρμογή προγραμμάτων έγκαιρης ανίχνευσης καρδιαγγειακών συμβάντων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αιφνίδιους θανάτους με τεστ όπως D-Dimer και Troponin, σε όλους όσους εμβολιάστηκαν με προϊόντα γνωστά ως «εμβόλια Covid-19», καθώς και έγκαιρη ανίχνευση σοβαρές ασθένειες και όγκους.

-Εφαρμογή ερευνητικών και θεραπευτικών προγραμμάτων για θύματα ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά τη λήψη του λεγόμενου «εμβόλιου Covid-19».

-Πραγματοποιήστε ανάλυση της σύνθεσης των φιαλιδίων των Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος γνωστού ως “εμβόλια Covid-19”, από ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες χωρίς συμμετοχή σε φαρμακευτικές εταιρείες ή οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων .

-Μελέτες που θα διεξαχθούν σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των διαφορετικών συστατικών των λεγόμενων «εμβόλια Covid-19» και τις μοριακές, κυτταρικές και βιολογικές επιδράσεις τους.

-Εφαρμογή προγραμμάτων ψυχολογικής βοήθειας και αποζημίωσης για όποιον έχει αναπτύξει ασθένεια ή αναπηρία ως αποτέλεσμα των λεγόμενων «εμβόλια Covid-19».

-Εφαρμογή και προώθηση προγραμμάτων ψυχολογικής βοήθειας και αποζημίωσης για τους συγγενείς οποιουδήποτε αποθανόντος ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού του με το προϊόν που είναι γνωστό ως «εμβόλια Covid-19». Κατά συνέπεια, δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε σε μια διεθνή ιατρική κρίση χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ιατρικής, λόγω του μεγάλου αριθμού ασθενειών και θανάτων που σχετίζονται με τα «εμβόλια κατά του Covid-19».

Ως εκ τούτου, απαιτούμε από τους ρυθμιστικούς φορείς που επιβλέπουν την ασφάλεια των φαρμάκων, καθώς και τα ιδρύματα υγείας σε όλες τις χώρες, μαζί με διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ, PHO, EMA, FDA, UK-MHRA και NIH να ανταποκριθούν σε αυτήν τη δήλωση και να ενεργήσουν σύμφωνα με τα οκτώ μέτρα που απαιτούνται.

Καλούμε όλους τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες να στηρίξουν αυτή τη δήλωση προκειμένου να ασκηθεί πίεση στους εμπλεκόμενους φορείς και να προωθηθεί μια πιο διαφανής πολιτική για την υγεία».

 

πηγη

Back to top button