Διεθνή

Από τις πύρινες γλώσσες του Πνεύματος στην ξύλινη γλώσσα των εκκλησιαστικών! Από τη μάχαιρα του Πνεύματος στο νυχοκόπτη του θρησκευτικού εξωραϊσμού ”όλα καλά”. Από τη ρομφαία του Λόγου στα καθησυχαστικά τιτιβίσματα των βισμάτων..

Από τις πύρινες γλώσσες του Πνεύματος στην ξύλινη γλώσσα των εκκλησιαστικών! Από τη μάχαιρα του Πνεύματος στο νυχοκόπτη του θρησκευτικού εξωραϊσμού ”όλα καλά”. Από τη ρομφαία του λόγου στα καθησυχαστικά τιτιβίσματα των βισμάτων…..

Ἐξηρεύξατο ἡ καρδία μου λόγον ἀγαθόν … άλλο η εκκλησιαστική προπαγάνδα και η εκκλησιαστκή διαφήμιση τα σποτάκια και τα κλισέ στερεοτυπικής μορφής ή ο μηρυκασμός του πνεύματος κι άλλος ο Λόγος….αποφεύγουν το επί των τύπων των ήλων…

Είναι η εποχή του Λόγου η σιωπή των αμνών παρατράβηξε….αρκετά με το εφησυχαστικό βέλασμα τη αποβλάκωσης, αποχαύνωσης, καθυπόταξης..

Μάταια ηχούν οι καμπάνες αν δεν βαρά ο Λόγος αν δεν σημαίνει ο Λόγος. Το μεγάλο καμπαναριό το μεγάλο κωδωνοστάσιο με τ΄άπειρα σήμαντρα κι όλα τα τάλαντα μαζί είναι ο Λόγος ..Λόγος αφυπνιστής λόγος εγρήγορσης Λόγος Δοξολογίας.

ας ηχήσει ο Λόγος πριν ηχήσουν οι σειρήνες..

Πάτερ Λόγε Πνεύμα Τριάς η εν Μονάδι… η λογοκρισία ή η αυτολογοκρισία του Λόγου Του είναι αποσιώπηση του Πνεύματος Του. Λόγος και Πνεύμα είναι ο Θεός μας αν φιμώσουμε το Λόγο του και καταπνίξουμε το Πνεύμα Του σταυρώνουμε τον Υιό και Λόγο Του Πατρός,Τὸν συνάναρχον Λόγον Πατρὶ καὶ Πνεύματι. Μια βλασφημία κατά του Αγ Πνεύματος είναι και η αποσιώπηση Του, η λογοκρισία Του.

Είμαστε στην εποχή του φελλού… ο φελλός έχει δυο ιδιότητες κατ΄αρχήν επιπλέει…λόγω αβάσταχτης ελαφρότητας και επαίρεται σαν ψεύτικη κορώνα ότι επισκιάζει τα βάθη...και κατά δεύτερον ο φελλός σφραγίζει το στόμιο… φράζει το λόγο.. δεν αφήνει το πνευματικό μεθύσι να εξελιχθεί….

κάποτε ανοίγει με πάταγο.. εις υγείαν πνευματική..

ο κάθε φελλός στομώνει ο Λόγος αποστομώνει.. άλαλα τα χείλη των ευσεβοασεβιστών!

dimpenews.com

Back to top button