breaking newsΔιεθνή

Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης: Από τη Δύση θα έρθει το κακό…. Μπορεί και για την μπάλα μόνο να ξεκινήσουν τα γεγονότα.. ( Το EURO 2024 στη Γερμανία θα είναι η αφορμή ή οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι; )Το κακό έρχεται από εμάς, το ράσο! Ο χριστιανικός λαός θα προδοθεί από τον κλήρο!…

Είπε ο Γέροντας Άγιος Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης: ”Το τέλος ήγγικεν…. Από τη Δύση θα έρθει το κακό..Μπορεί και για την μπάλα μόνο να ξεκινήσουν τα γεγονότα..

(σσ ήδη εν μέσω γενικευμένων περιφερειακών συρράξεων έχουμε μπροστά μας δυο μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα. Το EURO 2024 ποδοσφαίρου στη Γερμανία θα είναι η αφορμή ή οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι; Στο EURO 2024 πρόκειται να συμμετάσχει και το Ισραήλ αν προκριθεί από League B των play offs: Ισραήλ – Ισλανδία / Βοσνία – Ουκρανία (ο τελικός θα γίνει στην έδρα του νικητή από το 2o ζευγάρι.

Ήδη υπάρχουν φωνές σαν του Ιρλανδού ευρωβουλευτή Mick Wallace που ζητάνε τον αποκλεισμό Ισραήλ από διεθνείς διοργανώσεις αθλητισμού όπως το EURO2024 λόγω της εν εξελίξει γενοκτονίας και γιατί χρησιμοποιεί γήπεδα για μαζικές εκτελέσεις ή ως στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων) ..

. μέχρι το πρώτο Πούλι ( τον αστράγαλο) θα φθάσει το αίμα.. στην Πόλη (την Κωνσταντινούπολη) δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.…… Οι πολεμοχαρείς τα κάνουν όλα αυτά…Μπορεί και για τη μπάλα ακόμη να ξεκινήσουν τα γεγονότα!.. Και όμως μόνο τρελά πράγματα θα γίνονται από εδώ και πέρα.

Δυστυχώς το κακό έρχεται από εμάς, το ράσο. Ο χριστιανικός λαός θα προδοθεί από τον κλήρο. Όλα θα γίνουν τόσο ξαφνικά θα είμαστε απροετοίμαστοι. Οι Ιεράρχες οι περισσότεροι θα προτιμούν ν΄αξιοποιούν τα φθαρτά παρά τ΄άφθαρτα.”

(Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης ”Ήγγικεν ο καιρός! μέχρι το πρώτο Πούλι ( τον αστράγαλο) θα φθάσει το αίμα” (Ζτούπα Καλλιόπη Τόμος ΣΤ. εκδ. ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ Αθήνα 2024)

dimpenews.com

Back to top button