Ελλάδα

A I Σ Χ Ο Σ … Αφαιρεσαν την διοικηση του Διοικητου των Ομαδων ΔΙΑΣ, γιατι οι ανδρες του δεν εκοβαν τα προστιμα, που ηθελαν οι πολιτικαντες ! ! !

Μιλαμε για αδιστακτους και ελεεινους πολιτικαντες…

Μιλαμε για γλειφτες…

Τους πειραξε που δεν εγραφαν αδιακριτως τους πολιτες, οπως αυτοι διεταζαν…

Του πειραξε ακομη που τολμησαν και εγραψαν λαθρομεταναστες-εισβολεις…

Και…



Απομάκρυνση-τιμωρία για τον διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, αφού του καταλογίστηκε ότι οι άντρες του είχαν μειωμένη απόδοση και επέβαλαν ελάχιστες κλήσεις-πρόστιμα, στους Θεσσαλονικείς που… ξεχύνονται στην παραλιακή ζώνη του Λευκού Πύργου για να απολαύσουν τον ήλιο και το αεράκι του Θερμαϊκού.

Με απόφαση μάλιστα του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο διοικητής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αποσπάστηκε παραδειγματικά για τρεις μήνες σε υπηρεσία γραφείου, στο τμήμα διοικητικών εξετάσεων.

Ελέγχους στα «τυφλά» στην Κέρκυρα

Στα μέσα Μαρτίου πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας Νίκος Μποζίκης προχώρησε με δηλώσεις του σε σημαντικές καταγγελίες, αναφέροντας ότι το υπουργείο δίνει εντολή για αυξημένες κλήσεις στα τυφλά χωρίς να ενδιαφέρεται για την ουσιαστική τήρηση των μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των αστυνομικών κατήγγειλε πως ο ίδιος ο υπουργός έχει δώσει εντολή «φέρτε παραβάσεις» για τον κορονοϊό, ενώ οι ντόπιοι υψηλά ιστάμενοι προχωρούν σε bullying κατά των αστυνομικών, βάζοντας μάλιστα και πλαφόν.

πηγη 

Back to top button