Διεθνή

Ρωσία: το Λονδίνο «θα βομβαρδιστεί πρώτο» με πυρηνικά αν ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Εισβολή στις ΝΑΤΟ-ικές χώρες Βαλτικής λόγω αποκλεισμού Καλίνινγκραντ!

Η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας προειδοποιεί ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε ν΄αρχίσει άμεσα λόγω του αποκλεισμού του Καλίνινγκραντ. Ο στρατηγός Andrey Gurulyov, μέλος της επιτροπής Άμυνας της Δούμα διαβεαιώνει ότι η Ρωσία θα μμποορούσε να χρειάζεται να επιτεθεί σε Λιθουανία και Εσθονία. Και το Λονδίνο θα πληγεί από ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα.

Ο στενός επιτελικός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί ότι το Λονδίνο «θα βομβαρδιστεί πρώτο» εάν ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Το Λονδίνο θα είναι ο πρώτος στρατηγικός στόχος του ΝΑΤΟ που θα χτυπηθεί από ρωσικούς πυραύλους σε περίπτωση που ξεσπάσει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, ισχυρίστηκε στενός συνεργάτης του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μιλώντας στη ρωσική κρατική τηλεόραση, ο Andrey Gurulyov, βουλευτής που συμμετέχει στην επιτροπή άμυνας της Μόσχας, περιέγραψε πώς θα λειτουργούσε μια πιθανή πλήρους κλίμακας εισβολή στα μέλη της Βαλτικής χώρας του ΝΑΤΟ.

Ο κ. Gurulyov, πρώην στρατιωτικός διοικητής και μέλος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία που υποστηρίζει τον Πούτιν, είπε: «Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση.

«Κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανός ή Βρετανός. θα τους βλέπαμε όλους ως ΝΑΤΟ.”

«Δεύτερον, θα μετριάζουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100%. Τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί θα είναι το Λονδίνο.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

Είπε ότι μια εισβολή θα ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η Δύση από τον αποκλεισμό του Καλίνινγκραντ, ενός ρωσικού ημι-θύλακα μεταξύ Λιθουανίας και Πολωνίας.

Τόνισε ότι η Δυτική Ευρώπη θα «κοπεί από τροφοδοσία ρεύματος» -που είπε επίσης ότι θα καταστραφεί- και θα «ακινητοποιηθεί».

«Στο τρίτο στάδιο, θα δω τι θα πουν οι ΗΠΑ στη Δυτική Ευρώπη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους στο κρύο, χωρίς φαγητό και ηλεκτρισμό», συνέχισε. «Αναρωτιέμαι πώς θα καταφέρουν [οι ΗΠΑ] να μείνουν στην άκρη».

«Αυτό είναι το πρόχειρο σχέδιο και σκοπίμως αφήνω έξω ορισμένες στιγμές γιατί δεν πρόκειται να συζητηθούν στην τηλεόραση».
Οι απειλές του συνεργάτη Πούτιν έρχονται καθώς ο πόλεμος της Ρωσίας μπαίνει στον πέμπτο μήνα του, οδηγώντας σε ανησυχίες στη Δύση για «κούραση» σχετικά με τη συνεχιζόμενη και θανατηφόρα σύγκρουση.

Η αιχμαλωσία του Άγγλου μισθοφόρου Andrew Hill από τους Ρώσους κοντά στο Nikolayev

dimpenews.com

Back to top button