breaking newsΕλλάδα

Να τελειώνουμε με το μήνυμα αδυναμίας που στέλνουμε συνεχώς προς την Τουρκία

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Τόσα χρόνια πασιφισμός και συμψηφισμός, του τύπου «φταίνε οι Τούρκοι αλλά φταίμε κι εμείς», πήγαν χαμένα.

Αριστεροί και χαζοφιλελέδες απόστολοι του μαρασμού δέχονται τις κλοτσιές του Ερντογάν έκπληκτοι από την παντελή έλλειψη ανταπόκρισης στις ιδεοληψίες τους.

Λένε, ηλιθίως, «δεν θα παίξουμε το παιχνίδι της έντασης».

Πρώτον, δεν είναι παιχνίδι.

Δεύτερον, δεν εξαρτάται από εμάς τι γίνεται. Η ένταση είναι γεγονός και είναι επιλογή των μεμέτηδων και του ψυχάκια ηγέτη τους, όχι δική μας. 

Οσο βαθιά και να βάλει το κεφάλι της στην άμμο η ηγεσία μας, περιδεής από το γκρέμισμα όλων των γελοίων ιδεοληψιών της απέναντι στο λυσσασμένο θηρίο του τουρκισμού και του ισλαμοφασισμού, το πραγματικό δίλημμα είναι εδώ και μας έχει αρπάξει από τον λαιμό:

Μόναχο ή αντίσταση. Θα πάμε σαν πουρκουάδες, σαν τον ελάχιστο Νταλαντιέ να ταΐσουμε Ελλάδα το πρωτοφασιστικό τουρκικό θηρίο ή θα οπλιστούμε ως τα δόντια, θα αυξήσουμε τη θητεία στους 18 μήνες και θα κάνουμε σοβαρή την αποτροπή μας, πετώντας στα σκουπίδια τις ενδοτικές θεωρίες και πολιτικές απέναντι στο κράτος-συμμορία, που ακόμη κρατάει παράνομα ομήρους δύο στρατιωτικούς μας;

Υπάρχουν ακόμη γιουσουφάκια, που φορούν τη δορά της διεθνιστικιάς αριστεροσύνης ή τα λαμέ κουρέλια του «οικονομικού πατριωτισμού» των λελέδων του Κολωνακίου και των ΕΣΠΑτζήδων των Βρυξελλών, που αδιόρθωτοι έχουν γονατίσει στη γωνία και λένε ξόρκια κουνώντας το σώμα τους μπρος πίσω, όσο οι μεχμετζίκ, μαζί με τις συμμορίες αποκεφαλιστών της «συριακής αντιπολίτευσης», σφαγιάζουν γυναικόπαιδα στην κουρσεμένη Αφρίν.

Η εκατόμβη των Κούρδων πρέπει να μας γίνει μάθημα. Το ξεπούλημά τους από το «ξανθό γένος» και τους Αμερικανούς, που έκαναν στην άκρη και φύλαγαν τσίλιες στους γενοκτόνους του Ερντογάν, θα πρέπει να το γράψουμε 100 φορές σε κατοστάφυλλο τετράδιο και να το μάθουμε απέξω.

Οι Κούρδοι, εκεί που πήγαιναν γραμμή για ανεξάρτητο κράτος με ενοποίηση περιοχών, βρέθηκαν σφάγια στον πάγκο του χασάπη. 

Τεράστια η απώλεια ηθικού και πολιτικού κεφαλαίου των ΗΠΑ και των Ρώσων στη Μέση Ανατολή. Ωραία η ήττα της πολιτικής ορθότητας από τον Τραμπ, αλλά βλέπουμε πάλι τζιχαντιστές να προελαύνουν και την Αμερική να σφυρίζει κλέφτικα. Χίλαρι, βγες μέσα από τον Ντόναλντ!

Σε όποιον δε σας ξαναπεί για «ξανθό γένος» και τον Πούτιν που θα μας σώσει, αν είναι φίλος σας, να του αδειάσετε στη μάπα ένα ποτήρι παγωμένο νερό να συνέλθει. Αν είναι πολιτικός, να βάλετε σφιχτά το χέρι σας πάνω από το πορτοφόλι σας, διότι είναι απατεώνας.

Ο Ερντογάν δεν θα μπορούσε να αλώσει την Αφρίν, αν οι δύο υπερδυνάμεις δεν του έδιναν το ελεύθερο.

Κανείς δεν θα κάνει για λογαριασμό μας όσα πρέπει οι ίδιοι να πράξουμε για την ελευθερία μας. Μοντέλο μας πρέπει να γίνει το Ισραήλ, με όσα αυτό σημαίνει.

Αν ο λαός μας ερωτηθεί, στο δίλημμα αντίσταση ή υποταγή θα διαλέξει αβίαστα αντίσταση.

Οι θυσίες λογικές, αυτονόητες κι αναπόφευκτες. Μεγαλύτερη θητεία, εκπαίδευση, ιδρώτας, κόποι, περισσότεροι πόροι για όπλα και σοβαρότητα και αποφασιστική ισοδύναμη ή και πολλαπλάσια απάντηση στις προκλήσεις και τις προσβολές.


Οποιος, ενώ έχει την εξουσία και το καθήκον, δεν προετοιμάσει άμεσα τη χώρα για πόλεμο και δεν κάνει τα πάντα για να κλείσει η ψαλίδα με την Τουρκία, είναι αυτός που θα τον προκαλέσει στα σίγουρα.

Πρέπει επιτέλους να τελειώσουμε με το μήνυμα της αδυναμίας και του ψοφοδεϊσμού, που ακυρώνει κάθε έννοια αποτροπής.

Κυρίως όμως η κυβέρνηση, αφήνοντας στην άκρη κι απομονώνοντας τον σκληρό πυρήνα των σαλεμένων εθνομηδενιστών, θα πρέπει να στείλει στον κάλαθο των αχρήστων τον Γαβρόγλου, τον Φίλη και τις θεωρίες τους. 
Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβει ποιον λαό, με ποια ταυτότητα και παράδοση κυβερνά, και να αντιληφθεί ότι όσα όπλα κι αν συσσωρεύσουμε, όσες συμμαχίες κι αν κάνουμε, αυτά τα όπλα, αν χρειαστεί, πρέπει να τα κρατήσουν άνδρες και γυναίκες με φρόνημα.

Δεν γίνεται να αφελληνίζουμε την Παιδεία, να επιτίθεται μια κρατικοδίαιτη μειοψηφία στην ιστορική διαχρονία του Ελληνισμού, να αμφισβητεί την ταυτότητα και την ύπαρξη του ίδιου του έθνους μας και να θελήσουμε να διεξάγουμε αγώνα ενάντια στην ισλαμοφασιστική βαρβαρότητα του κράτους-συμμορία.

Οπλίστε τα χέρια αλλά ταυτόχρονα οπλίστε τις ψυχές. Ο γενιτσαρισμός στην Παιδεία υπονομεύει την αποτροπή και θέλω να πιστεύω πως ο πρωθυπουργός δεν ζήλεψε τη σκυφτή ρεντιγκότα του Τσάμπερλεν.

Μην πολεμάτε τους Ελληνες και την Ιστορία τους, «σύντροφε». Θα τους χρειαστείτε σύντομα…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

Back to top button