breaking newsΚύπρος

Καταγγελίες για υψηλόβαθμο κληρικό στην Κύπρο για απόπειρα βιασμού και μοναχού για κακοποίηση ανηλίκου..Παραμονές της αποστολής του ”Ύμνου Αγάπης” στο Σατανά στην Γιουροβίζιον εν μέσω εκκλησιαστικής σιωπής.

Επιχειρείται συμψηφισμός;;;Το ένα έγκλημα δεν παραγράφει το άλλο.

Καταγγελίες για υψηλόβαθμο κληρικό στην Κύπρο για απόπειρα βιασμού και μοναχού για κακοποίηση ανηλίκου..Παραμονές της αποστολής του ”Ύμνου Αγάπης” στο Σατανά στην Γιουροβίζιον εν μέσω εκκλησιαστικής σιωπής. Επιχειρείται συμψηφισμός;;;Το ένα έγκλημα δεν παραγράφει το άλλο.

Μαρτυρία γυναίκας στον «Π» για τον σάτυρο υψηλόβαθμο κληρικό: Είχε επιχειρήσει να βιάσει και 16χρονη ο ιερωμένος” Καταγγελίες για ανώτερο κληρικό .. πέπλο σιγής για το ποιός είναι ιδιότυπη ασυλία…Πέπλο μυστηρίου…..Το απόστημα πρέπει να σπάσει σε κάθε χώρο όσο πιο ψηλά κι αν είναι οι ένοχοι.

Και βέβαια όταν μιλάμε για κοινωνικό φαινόμενο αυτό δεν εξαντλείται στο χώρο θεάτρου ή αθλητισμού πλήττει κάθε θεσμό με πρώτο αυτόν της οικογένειας…

Αν και ο καθένας διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι απόδειξης του αντιθέτου φαίνεται να επιχειρείται συμψηφισμός και άγριο παζάρι καθώς η υπόθεση αυτή για τον υψηλόβαθμο εκκλησιαστικό αξιωματούχο και τώρα και γι άλλους κληρικούς εμφανίστηκε στη δημοσιότητα καθώς ήταν δρομολογημένο η Κύπρος ν΄αποστείλει ”Ύμνο της Αγάπης” στο Σατανά στη ΓιουροβίζιονΗ επίσημη εκκλησία που μερικοί σε άλλες περιπτώσεις είναι και λαλίστατοι τώρα σιώπησαν..Υπάρχει μεθόδευση κι αλισβερίσι;

Σήμερα το ίδιο κυπριακό μέσο δημοσιοποιεί άλλη μια υπόθεση ”Νεαρός κατήγγειλε στην Αστυνομία μοναχό για σεξουαλική παρενόχληση από τα 12 του και για 10 χρόνια”..

Έχω την αίσθηση ότι η κοινή γνώμη θα εκτονωθεί με κάποιο όνομα κι αυτό είναι όλο και ότι θα υπάρξει και σ΄Ελλάδα κι Κύπρο πλήρη συγκάλυψη για άλλους ευαίσθητους χώρους όπως πολιτική εκκλησία….Μακάρι να μην γίνει έτσι.. Επίσης Εκκλησία σ΄Ελλάδα και Κύπρο σ΄επίπεδο κορυφής δίνει την εντύπωση ότι την την ”κρατάνε” γι αυτό και οι 2 παρέδωσαν γη και ύδωρ στις τελευταίες εξελίξεις.

Αποδέχθηκαν κι ενέκριναν το σχισματικό ουκρανικό έκτρωμα που τους υπέδειξαν οι ΗΠΑ.

Παγίωσαν το σχίσμα Ρωσίας -Φαναρίου με την στάση τους και συνέβαλαν στον κατακερματισμό της Ορθοδοξίας..Αποδέχθηκαν αμαχητί την απαγόρευση Χαιρετισμών, Ευαγγελισμού,Πάσχα ( Μεγάλη Εβδομάδα,Επιτάφιο, Ανάσταση),Θεοφανίων, λιτανειών, κωδωνοκρουσιών, τέλεση μυστηρίων, κηδεία με όρους υγειονομικού απαρτχάιντ, το παρατεταμένο κλείσιμο εκκλησιών απαγόρευση συμμετοχής στη θεία λατρεία, μετατροπή της θείας λειτουργίας σε υγειονομικό καρναβάλι δια καθολικής επιβολής μάσκας κλπ Το ότι κάτι δεν πάει καλά στην Εκκλησία είναι οπότε πασιφανές και κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα…

Είναι γνωστό ότι η Καθολική Εκκλησία στην Αμερική εκποίησε όλη την κινητή και μου φαίνεται κι ακίνητη περιουσία της για να πληρώσει αποζημιώσεις στα θύματα της που έπεσαν θύματα κακοποίησης από ιερωμένους της.Πολύ πριν το κίνημα me Too oι εφημερίδες και τα περιοδικά στην Ευρώπη αφιέρωναν τεράστια έκσταση σ΄εξομολογήσεις ανθρώπων που βρήκαν το κουράγιο να καταγγείλουν όσα υπέστησαν χρόνια μετά.

Τα δικαστήρια δεν προλάβαιναν τις υποθέσεις. Βέβαια η γενική αγαμία του κλήρου συμβάλει στην έξαρση του φαινομένου αλλά και στα καθ΄ημάς υπάρχει πολύ απόστημα που είναι ανασταλτικό καθώς θέτει το όλο σώμα της εκκλησίας σε εκβιασμό και υπό ομηρία με ολέθρια αποτελέσματα.

Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλά δεν το βλέπω καθώς όλοι οι χώροι ψηλά είναι συγκοινωνούντα δοχεία και η σιωπή εξυπηρετεί τους πάντες γιατί το φαινόμενο όσο αγγίζει τη βάση αγγίζει και την κορυφή….

dimpenews.com

Back to top button