Διεθνή

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά των Βρυξελλών σαν κρατούμενοι μόνο με βραχιόλι υγειονομικού πάσου! Σύσταση Δημάρχου ν’απέχουν οι ανεμβολίαστοι!

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά των Βρυξελλών σαν κρατούμενοι μόνο με βραχιόλι υγειονομικού πάσου! Σύσταση Δημάρχου ν’ απέχουν οι ανεμβολίαστοι! Τα γκέτο για ανεμβολίαστους στήνονται παντού στην Ευρώπη, ο φανατισμός και το μίσος εναντίον τους ανεβαίνει..Σαν κρατούμενοι αναξιοπρεπώς με βραχιόλι θα κάνουν Χριστούγεννα.. κι οι εμβολιασμένοι…

Ο δήμαρχος της πόλης των Βρυξελλών, Philippe Close (PS), το βράδυ της Δευτέρας συμβούλεψε τους ανεμβολίαστους να μην πάνε στα Winter Wonders, την τεράστια χριστουγεννιάτικη αγορά που πραγματοποιείται στο κέντρο της πρωτεύουσας αναφέρει το moustique. Αναμένονται πολλοί επισκέπτες και αυτό μπορεί να είναι ένας κίνδυνος για όσους δεν προστατεύονται καλά.
Για πρόσβαση στα περίπτερα φαγητού, ποτών και αναμνηστικών, οι επισκέπτες ηλικίας 16 ετών και άνω θα χρειαστούν ένα βραχιόλι που να πιστοποιεί την κατοχή έγκυρου Covid Safe Ticket . Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορεί κανείς να φάει, να πιει και να ψωνίσει από τους πολλούς πάγκους που βρίσκονται όλοι στον δημόσιο χώρο.

«Είναι αδύνατο να κλείσει όλος ο δημόσιος χώρος. Εάν δεν έχετε εμβολιαστεί, δεν σας συνιστούμε να έρθετε στα Winter Wonders. Θα υπάρχει κοσμοσυρροή, ειδικά αφού οι άλλες χριστουγεννιάτικες αγορές δεν γίνονται. Οπότε οι ανεμβολίαστοι παίρνουν μεγάλο ρίσκο», είπε ο δήμαρχος των Βρυξελλών το βράδυ της Δευτέρας.

Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική για παιδιά από 10 ετών και άνω σε όλο το χώρο. Τα βραχιόλια μπορούν να παραληφθούν από δέκα τοποθεσίες σε όλη την πόλη και θα ισχύουν μόνο για μία ημέρα. «Οι έμποροι πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι έχουν ευθύνη. Εάν δεν ελέγξουν προσεκτικά τα βραχιόλια, κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τα Plaisirs d’Hiver», προειδοποιεί ο δήμαρχος.

dimpenews.com

Back to top button