breaking newsΕλλάδα

Ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ διόρισε ο Πολάκης αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο Σαντορίνης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης διόρισε αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο της Σαντορίνης έναν φίλο του ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Πανοτόπουλο, μηχανικό μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, από το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, και διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολουθεί στο πολιτικό του γραφείο.

Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίζεται ο μισθός του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίζεται στην θέση του αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Σαντορίνης με κοινή υπουργική απόφαση Ξανθού – Πολάκη – Τσακαλώτου, η οποία αναρτάται στη Δια@υγεια.

Η απάντηση Πολάκη

Αμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε το θέμα.

 
.eleftherostypos
Back to top button