breaking newsΕλλάδακοινωνία

«Τιμωρούν» την γέννηση πολλών Ελλήνων; – Κραυγή απόγνωσης από τους πολύτεκνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

 

Στην Ηρώδου Αττικού, κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, έφτασε χθες η πορεία των πολύτεκνων, που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την περικοπή των επιδομάτων τους, στο πλαίσιο εχθρικών ρυθμίσεων απέναντι σε όσους «τολμούν» να θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά στην Ελλάδα.

 

Οι πολύτεκνοι αντιδρούν για την περικοπή των επιδομάτων σε όσους έχουν οικογενειακό ετήσιο εισόδημα από 13.501 μέχρι και 33.750 ευρώ. Η περικοπή είναι απο 256 έως 600 ευρώ.

Πολύτεκνοι και ειδικά οι τρίτεκνοι από όλη την Ελλάδα φώναξαν στην Αθήνα:«Τιμωρούν» την γέννηση πολλών Ελλήνων; – Κραυγή απόγνωσης από τους πολύτεκνους (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα Παιδιά δεν είναι Τεκμήρια» και «Τσίπρα σε ψηφίσαμε να δούμε προκοπή και εσύ μας έφερες νέα περικοπή» αλλά και το «Οι πολύτεκνοι ψηφίζουν, τους ψεύτες τους μαυρίζουν».

«Ζητάμε τα αυτονόητα, αξιοπρεπή αντιμετώπιση για τα παιδιά μας, ώστε να τους προσφέρουμε αξιοπρεπή διαβίωση»,λένε οι διαδηλωτές.

«Τιμωρούν το τρίτο παιδί», αναφέρουν οι τρίτεκνοι, ενώ όλοι μαζί με μια φωνή ζητούν την επιστροφή των νέων Ελλήνων από το εξωτερικό με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά μας πίσω».

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς το Κράτος δυσκολεύει ουσιαστικά, όσους θέλουν να αποκτήσουν πολυμελείς οικογένειες, την ώρα που μέσω του «Προγράμματος Helios» (διαβάστε ΕΔΩ), επιχειρείται η ένταξη μεταναστών στην Ελλάδα, κάτι που με την φυγή Ελλήνων στο Εξωτερικό και την εχθρική πολιτική απέναντι στην γέννηση πολλών Ελληνόπουλων, οδηγεί, εκ των πραγμάτων, στην αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού.

Δείτε τα ρεπορτάζ και τα σχόλια δικά σας:

 

Back to top button