breaking newsΕλλάδα

Φανταστείτε να πάρουν και την εξουσία!!! Και υπερωρίες παίρνει η διπλοθεσίτισα νύφη του Αλέξη Τσίπρα…

 

Συνεχίζεται ο σάλος για το… ρουσφέτι στην σύζυγο του αδερφού του πρωθυπουργού  

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την νύφη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα η οποία κατέχει θέση παράλληλης άσκησης καθηκόντων  και στο Δημόσιο, αλλά και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή υπάλληλος.

Συγκεκριμένα η κυρία Λιάκου, κατέχει μια θέση στην υπηρεσία της και μία ως μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης.
Για τη θέση αυτή μάλιστα το ΠΔ του 2005 δικαιολογεί και επιμίσθιο (επαύξηση μισθού) έως και 30%.  

Την ίδια ώρα όπως γράφει σήμερα το «www.lykavitos.gr» η νύφη του πρωθυπουργού όχι μόνο ήταν διπλοθεσίτης αλλά παίρνει και … υπερωρίες.
Σύμφωνα με την απόφαση της διεύθυνσης  Π.Ε.Κ.Α Περιφέρειας Αττικής με αρ. Πρωτοκόλλου 871 της 1/3/2018, υφίσταται «ανάγκη πραγµατοποίησης από τους υπαλλήλους της ∆ιεύθυνσής µας υπερωριών σε εργασίες πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου και σε εξαιρέσιµες ηµέρες για το χρονικό διάστηµα 01/03/2018 έως 31/03/2018.»

Για αυτό και με βάση το παρακάτω έγγραφο, αποφασίζεται η «συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στο οποίο θα συµµετέχουν όλοι οι υπάλληλοι, που διενεργούν ελεγκτικό έργο στα Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (Π.Ε.Κ.Α.) του Ε.Φ.Κ.Α. – πρώην Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α.) (Περιφέρειας Αττικής), για υπερωριακή εργασία που παρέχεται:

• κατά τις απογευµατινές ώρες και µέχρι την 22η ώρα.
• Για νυκτερινή εργασία εργασίµων ηµερών που παρέχεται από την 22η ώρα µέχρι
την 6η  πρωινή πέραν της υποχρεωτικής
• Για νυκτερινή εργασία εργασίµων ηµερών που παρέχεται για τη συµπλήρωση της
υποχρεωτικής εβδοµαδιαίας εργασίας
• Για εργασία που παρέχεται κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιµες ηµέρες πέραν της
υποχρεωτικής
• Για εργασία νυκτερινή ή ηµερήσια Κυριακών και λοιπών εξαιρέσιµων ηµερών που παρέχεται για την συµπλήρωση της υποχρεωτικής εβδοµαδιαίας εργασίας. 

Σε εργασίες πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου, που είναι κυλιόµενο όλο το
24ωρο και όλες τις ηµέρες της εβδοµάδας µε εναλλαγή του προσωπικού για
το χρονικό διάστηµα 01/03/2018 έως 31/03/2018…»

Και στην συνέχεια του εγγράφου που υπογράφει, η Βασιλική Βασιλείου, Διευθύντρια ΠΕΚΑ Περιφερειας Αττικής, υπάρχουν και τα ονόματα των υπαλλήλων που θα καρπωθούν την υπερωριακή απασχόληση – ανάμεσα τους (στην θέση 7) και η νύφη του πρωθυπουργού κ.Λιάκου!

Δείτε ολόκληρη την απόφαση:

Back to top button