breaking newsΕλλάδα

Όταν σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνομηδενιστές αθωώνουν τους γενοκτόνους, τότε παίρνουν θάρρος και συνεχίζουν ακάθεκτοι

Προκλητικές δηλώσεις του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί 

 
«Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας» είπε σε Τσίπρα

«Ο βυθός είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με λόγια κενά περιεχομένου» ήταν η προκλητική απάντηση του Ντεβλέτ Μπαχτσελί επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας και συμμάχου του Ρετζέπ Ταίπ Ερντογάν στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή ερώτηση που του είχε γίνει αν φοβάται θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Ο Πρωθυπουργός είχε απαντήσει στην ερώτηση λέγοντας: «δεν φοβόμαστε και δεν πρέπει και ο ελληνικός λαός να έχει την αίσθηση του φόβου, γιατί έχουμε την αποτρεπτική ικανότητα και είναι σαφές ότι όποιος την προκαλούσε θα ήταν σαν να πυροβολεί τα δικά του πόδια».

 

Ο Μπαχτσελί μιλώντας σε στελέχη του κόμματος του ανέφερε χαρακτηριστικά:

  «Ο Τσίπρας νομίζει πως το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Είπε μάλιστα ότι η Τουρκία πυροβολεί στα πόδια όταν κάνει κάτι τέτοιο. Είχε τέτοιο θράσος».

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Ολος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνιας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια λόγια κενά περιεχομένου». 

ΒΗΜΑ
Back to top button