breaking newsΕλλάδα

Mας κάνουν ότι θέλουν! Όταν η Ελλάδα παρέδωσε αμέσως το στρατιωτικό ελικόπτερο στους Τούρκους το 2016

Με… συνοπτικές διαδικασίες πήραν πίσω οι Τούρκοι το ελικόπτερο τύπου Blackhawk που χρησιμοποίησαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν στις 16 Ιουλίου του 2016 στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Τότε η Ελλάδα κίνησε με… κινηματογραφική ταχύτητα τις διαδικασίες για την επιστροφή στην Τουρκία, του ελικοπτέρου τύπου Blackhawk του τουρκικού στρατού.

Ένα δεύτερο τουρκικό ελικόπτερο, επίσης τύπου Blackhawk, και με δεύτερο πλήρωμα, απογειώθηκε από τη βάση της Καλλίπολης και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παραλάβει το πρώτο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι πραξικοπηματίες.

Αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι, τα δύο τουρκικά πληρώματα πέταξαν και πάλι με τα δύο Blackhawk από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρύπολης, με κατεύθυνση τη βάση της Καλλίπολης το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Το επισημαίνουμε αυτό, για να φανεί άλλη μια φορά η διαφορετική στάση και η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων ατην σύλληψη και κράτηση εδώ κιαι 4 ημέρες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατά λάθος πέρασαν λίγα μέτρα στο τουρκικό έδαφος, αν φυσικά ευσταθούν όσα υποστηρίζει η πλευρά των γειτόνων μας και όσα διαρρέουν από τις καταθέσεις του ανθυπολοχαγού και του ΕΠΟΠ Λοχία.

evros-news.gr

pentapostagma.gr

Back to top button