breaking newsΔιεθνή

Μεθυσμένη Βρετανίδα επιτέθηκε σεξουαλικά σε 13χρονο σε πάρκο!

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία, η οποία, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε σεξουαλικά σε 13χρονο σε πάρκο, του έδειξε τα γεννητικά της όργανα και μετά λιποθύμησε από το μεθύσι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 27χρονη Τζέιντ Μπέρι δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο Chester Crown Court για σεξουαλική επίθεση εις βάρος του εφήβου, και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της.

Αν και γλίτωσε τη φυλακή, ο δικαστής έδωσε εντολή να καταχωριστεί στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών για μια δεκαετία, ενώ υποχρεώθηκε να συμμετέχει και σε πρόγραμμα που θα παρακολουθεί την αποχή της από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Οκτωβρίου της περασμένης χρονιάς, όταν η μεθυσμένη γυναίκα – η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος οδοντιατρείου – κατέληξε στο πάρκο Rivacre Valley στο Τσέσαϊρ μετά από μια νυχτερινή έξοδο με φίλους, κατά την οποία είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες λευκού κρασιού. Εκεί, η γυναίκα είδε δύο έφηβα αγόρια να κάθονται σε ένα παγκάκι και τα πλησίασε για να τους μιλήσει. Στη συνέχεια κάθισε ανάμεσά τους και άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα του ενός 13χρονου πάνω από τα ρούχα του, λεγοντάς του ότι ήθελε να κάνουν σεξ μέχρι το πρωί.

Όταν ο σοκαρισμένος έφηβος και ο φίλος του σηκώθηκαν να φύγουν, η Μπέρι κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό της και έδειξε στα αγόρια τα γεννητικά της όργανα, προτού λιποθυμησει από το μεθύσι.

Οι δύο έφηβοι τράβηξαν βίντεο από τη σκηνή προτού αποχωρήσουν. Το θύμα της επίθεσης γύρισε στο σπίτι, είπε στη μητέρα του τι είχε συμβεί, και εκείνη ειδοποίησε κατευθείαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, η 27χρονη είχε ήδη αποχωρήσει, αλλά είχε ξεχάσει το τηλέφωνο και την τραπεζική της κάρτα στο παγκάκι. Δύο μέρες αργότερα, η Μπέρι συνελήφθη και είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν θυμόταν τίποτα» από το περιστατικό.

PrimeNews.

Back to top button