breaking newsΔιεθνή

Τραγωδία στη Φλόριντα: Δίδυμα κοιμήθηκαν αγκαλιά σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία

Τραγικό θάνατο βρήκαν δίδυμα 4 ετών στη Φλόριντα που αποκοιμήθηκαν μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο.

Η τραγική μητέρα επιβεβαίωσε τον θάνατο των παιδιών της με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook. «Δεν ξέρουν πολλοί πώς είναι να χάνει κανείς δύο παιδιά και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει όμως να πιστέψω ότι για κάποιον λόγο έγινε, ίσως για να τα προστατεύσει το σύμπαν από κάποια μελλοντική τραγωδία ή ίσως οι ψυχές τους να ήταν πολύ τέλειες για αυτόν τον κόσμο» έγραψε η μητέρα τους, Σάντι Μάγιερς, σύμφωνα με τη New York Post.

Η μητέρα των διδύμων ήταν στη δουλειά της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο σύζυγός της, Ντον Σταρ, έβαλε την Ορόρα και τον Κέλαν –τα δίδυμα- και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους για ύπνο.

Η Ορόρα και ο Κέλαν ξύπνησαν μέσα στη νύχτα και αποφάσισαν να παίξουν.

Όπως είπε η μητέρα, τα 4χρονα συνήθιζαν να ξυπνούν σε περίεργες ώρες και μετά τα έβρισκε να κοιμούνται με παιχνίδια σκορπισμένα γύρω τους. «Την Παρασκευή αποφάσισαν να κουρνιάσουν σε ένα ξύλινο σεντούκι, όπου αποθηκεύουμε τα λούτρινα ζωάκια τους». Μάλιστα έβγαλαν μερικά αρκουδάκια και κράτησαν κάποια για μαξιλάρι και τα πήρε ο ύπνος αγκαλιασμένα.

«Καληνύχτα, Κελ, Κελ», «Καληνύχτα αδερφούλα» συνήθιζαν να λένε πριν κοιμηθούν.

«Μαμά τα βρήκα, αποκοιμήθηκαν στο μπαούλο τα χαζούλια»

Η μητέρα τους υποθέτει ότι κάποιο από τα δίδυμα τραντάχτηκε στον ύπνο του και έτσι έκλεισε το μπαούλο.

Όταν ξύπνησε το πρωί και είδε ότι τα μικρά δεν ήταν στο κρεβάτι της, έπαθε πανικό και άρχισαν όλοι στο σπίτι να τα ψάχνουν. Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας άνοιξε το μπαούλο και είδε μέσα τα παιδιά, υποθέτοντας ότι κοιμόντουσαν ακόμα.

«Μαμά, τα βρήκα! Τα χαζούλια κοιμήθηκαν μέσα στο κουτί για τα παιχνίδια» είπε. Όμως η μαμά τους κατάλαβε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά.

«Μου φαίνεται τόσο παράλογο που αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω» λέει η μητέρα.

«Ήμασταν τυχεροί που είχαμε τα δίδυμα στη ζωή μας, μας έφεραν αγάπη και χαρά και μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους. Η ζωή μαζί τους ήταν γεμάτη γέλια, χαζομάρες, χορούς, ανόητες ερωτήσεις, παιχνίδια, αστεία, ευτυχία και αγάπη» συγκλονίζει η μαμά τους.

Ένας λογαριασμός GoFundMe, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της αδερφής της μητέρας των διδύμων, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 16.000 δολάρια.

πηγή in.gr

 

Back to top button