breaking newsΔιεθνή

Εγκεφαλικό υπέστη στη φυλακή ο Τζούλιαν Ασάνζ. Ήταν εμβολιασμένος αναφέρει ο πατέρας του! Τον έφαγε το δικαστικό άγχος καταγγέλει η αρραβωνιαστικιά του. Ο Ασάνζ θα έχει την τύχη του Μιλόσεβιτς; Θα τον πεθάνουν στα λευκά κελιά της Ευρώπης;;

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ο Αυστραλός ακτιβιστής υπέστη εγκεφαλικό στη φυλακή.ήταν εμβολιασμένος καταγγέλει ο πατέρας του δεν έχει αυτοδιάθεση του σώματός του προσθέτει. ”Βέβαια ήταν εμβολιασμένος γιατί όλοι οι κρατούμενοι στην φυλακή εμβολιάστηκαν. Δεν έχει κανένα έλεγχο πάνω στο σώμα του.΄΄

Ο Ασάνζ έπαθε εγκεφαλικό στη φυλακή Belmarsh από την πελυρά της η αρραβωνιαστικιά του κατηγορεί για το συμβάν το ακραίο άγχος που του προκαλείται από τη δικαστική μάχη για την έκδοση του στις ΗΠΑ από βρετανικές αρχές.
Ο Τζούλιαν Ασάνζ έπαθε εγκεφαλικό στη φυλακή Belmarsh, αποκάλυψε η αρραβωνιαστικιά του Stella Moris.
Ο 50χρονος εκδότης του WikiLeaks κρατείται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας
Πιστεύεται ότι το μικρό εγκεφαλικό προκλήθηκε από το άγχος της δικαστικής δράσης των ΗΠΑ.
Το εγκεφαλικό επεισόδιο συνέβη τη στιγμή της εμφάνισης του στο Ανώτατο Δικαστήριο μέσω σύνδεσης βίντεο τον Οκτώβριο. Ξυπνούν μνήμες Μιλόσεβιτς….

Ο 50χρονος εκδότης των WikiLeaks, έμεινε με πεσμένο δεξί βλέφαρο, προβλήματα μνήμης και σημάδια νευρολογικής βλάβης.

Πιστεύει ότι το μίνι εγκεφαλικό προκλήθηκε από το άγχος της συνεχιζόμενης δικαστικής αγωγής των ΗΠΑ εναντίον του και τη συνολική επιδείνωση της υγείας του καθώς αντιμετωπίζει τα τρίτα του Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα.

Συνέβη τη στιγμή μιας εμφάνισης στο Ανώτατο Δικαστήριο μέσω σύνδεσης βίντεο από το Belmarsh τον Οκτώβριο.

Ένα «παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο» – η διακοπή της παροχής αίματος στον εγκέφαλο – μπορεί να είναι προειδοποιητικό σημάδι πλήρους εγκεφαλικού. Ο Ασάνζ έκτοτε υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τώρα παίρνει αντιεγκεφαλικά φάρμακα.

Η κυρία Μόρις, 38 ετών, δικηγόρος, είπε: «ο Τζούλιαν παλεύει και φοβάμαι ότι αυτό το μίνι εγκεφαλικό θα μπορούσε να είναι ο προάγγελος ενός πιο σοβαρής επεισοδίου. Εντείνει τους φόβους μας για την ικανότητά του να επιβιώσει όσο περισσότερο διαρκεί αυτή η μακρά δικαστική μάχη” προσθέτει.

Ο 50χρονος εκδότης των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ (φωτογραφία με τον γιο του Γκάμπριελ) υπέστη εγκεφαλικό στη φυλακή Belmarsh, αποκάλυψε η αρραβωνιαστικιά του Stella Moris χθες το βράδυ.

Ο Ασάνζ αντιμετώπισε μια σημαντική νομική οπισθοδρόμηση την Παρασκευή, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο ανέτρεψε μια απόφαση που εκδόθηκε φέτος, η οποία απέτρεπε την έκδοση στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες βάσει του νόμου περί κατασκοπείας των ΗΠΑ. Το Ανώτατο Δικαστήριο αντέστρεψε την προηγούμενη απόφαση αφού η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσέφερε διαβεβαιώσεις σχετικά με την πιθανή φυλάκισή του.
Αλλά η κυρία Μόρις είπε: «Πιστεύω ότι αυτή η συνεχής παρτίδα σκακιού, μάχη μετά από μάχη, το υπερβολικό άγχος, είναι αυτό που προκάλεσε το εγκεφαλικό του Τζούλιαν στις 27 Οκτωβρίου.

Αισθανόταν πραγματικά αδιαθεσία, πολύ άρρωστος για να παρακολουθήσει την ακρόαση, και ο δικαστής τον δικαιολογούσε, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από την αίθουσα βίντεο της φυλακής.

Οι ΗΠΑ θέλουν ο Ασάνζ να αντιμετωπίσει κατηγορίες για συνωμοσία για να αποκτήσει και να αποκαλύψει πληροφορίες εθνικής άμυνας μετά τη δημοσίευση εκατοντάδων χιλιάδων εγγράφων που διέρρευσαν από το Wikileaks σχετικά με τους πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

Βρήκε καταφύγιο στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο το 2012 επειδή φοβόταν την έκδοση, μένοντας για επτά χρόνια έως ότου απομακρύνθηκε βίαια και στάλθηκε στο Belmarsh το 2019.

Έχει περιθώριο έως τις 23 Δεκεμβρίου για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της περασμένης εβδομάδας και μπορεί να αντιμετωπίσει πολλούς μήνες.dailymail 11/12/21

Ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση του ιδρυτή του Wikileaks καθώς η Ουάσινγκτον κέρδισε την έφεση που είχε καταθέσει ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου ζητώντας να ακυρωθεί προηγούμενη απόφαση για τη μη έκδοση του στις HΠΑ.ον Ιανουάριο η δικαστής απέρριψε το αίτημα των ΗΠΑ εκτιμώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να αυτοκτονήσει.

dimpenews.com

Back to top button