breaking newsΔιεθνή

Κολοράντο: Δασκάλα μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφο της αλλά ισχυρίζεται ότι την έσωσε…ένα φάντασμα

Καθώς βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος, είδε τρεις διαφορετικές φιγούρες: της γιαγιά της, Jeanie, τη φίλη της από το λύκειο Vicky, η οποία είχε βάλει τραγικό τέλος στη ζωή της τον Φεβρουάριο του 2020, και την Alyssa Burkett.

Σε μια ανατριχιαστική ιστορία επιβίωσης και υπερφυσικής παρέμβασης, η Eilish Poe, μια 25χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου στο Κολοράντο, αποκάλυψε μια σειρά από ανατριχιαστικές συναντήσεις με φαντάσματα τη βοήθησαν να ξεφύγει από μια οδυνηρή επίθεση που θα μπορούσε να της στοιχίσει τη ζωή.

Μοιραζόμενη την εξαιρετική εμπειρία της στο podcast «Otherworld», η Poe αφηγήθηκε τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας ημέρας και τα σουρεαλιστικά περιστατικά που ακολούθησαν. Η επίθεση έλαβε χώρα στις 4 Νοεμβρίου 2020, όταν ο Jonathan Crossley, ο πρώην φίλος της, της έστησε ενέδρα στο ίδιο της το σπίτι, αφού η Poe είχε απομακρυνθεί από αυτόν.

Jonathan Crossley, 25, camped out in Poe's crawl space for 26 hours before launching his near-fatal attack on her at her home on the 200 block of Tiger Cat Way

Η επίθεση ήταν βίαιη και άφησε την Poe με 16 μαχαιριές. Θυμάται την ανελέητη βία του Crossley, που την έσπρωχνε από τις σκάλες και χτυπούσε επανειλημμένα το κεφάλι της στον τοίχο. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να επιβιώσει, η Poe έκανε τη νεκρή, ελπίζοντας ότι ο Crossley θα έφευγε τελικά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της απειλητικής για τη ζωή της δοκιμασίας, η Poe ισχυρίζεται ότι συνάντησε το υπερφυσικό. Καθώς βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος, είδε τρεις διαφορετικές φιγούρες: της γιαγιάς της, Jeanie, τη φίλη της από το λύκειο Vicky, η οποία είχε βάλει τραγικό τέλος στη ζωή της τον Φεβρουάριο του 2020, και την Alyssa Burkett, θύμα ενός βίαιου πρώην συντρόφου στη γενέτειρα της Poe στο Τέξας.

Poe tried to fight back and resorted to playing dead to make Crossley leave - which he did, before jumping 150 feet to his death from Arthur's Rock overlooking the city

Σύμφωνα με την Poe, η Jeanie προσέφερε μια παρηγορητική παρουσία, η Vicky εμφανίστηκε με ένα καθησυχαστικό χαμόγελο και η Burkett ήταν αυτή που φαινομενικά την τράβηξε σε όρθια θέση, επιτρέποντάς της να αποκτήσει πρόσβαση στο τηλέφωνό της και να καλέσει βοήθεια. Η αλληλεπίδραση με τον Burkett, πιστεύει η Poe, της έσωσε τη ζωή, καθώς της επέτρεψε να επικοινωνήσει την άσχημη κατάστασή της.

Ο Poeπεριγράφει αυτές τις συναντήσεις ως πραγματικές, διαφορετικές από την τυπική αντίληψη των φαντασμάτων. Ενώ κάποιοι μπορεί να αποδώσουν αυτές τις εμπειρίες στους μηχανισμούς επιβίωσης του νου ή σε θεϊκή παρέμβαση, η Poe στέκεται στην αυθεντικότητα των συναντήσεών της, τονίζοντας την απτή και ουσιαστική φύση τους.

Τα επακόλουθα της επίθεσης πήραν άλλη μια τραγική τροπή όταν ο Crossley, ο δράστης, έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από την άκρη ενός γκρεμού. Το περιστατικό άφησε την Poe σωματικά σημαδεμένη και συναισθηματικά συγκλονισμένη, ωστόσο παραμένει ανθεκτική και ακλόνητη στην αποφασιστικότητά της να προχωρήσει μπροστά.

primenews.press

Back to top button