breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η αξιοπιστία του FDA είναι όση του Πενταγώνου στην Καμπούλ!!Με συνοπτικές διαδικασίες, με πλήρη αδιαφάνεια, με παραβίαση χρονοδιαγράμματος (αφού οι κλινικές μελέτες γ΄φάσης προβλέπονται για 2 έτη) δίνει πλήρη έγκριση σ΄ένα πειραματικό προϊόν μη εμβόλιο ως ασφαλές εμβόλιο!!

Το FDA έδωσε με συνοπτικές διαδικασίες το Green Light στο εμβόλιο της συστημικής Pfizer με αδιαφανείς διαδικασίες και παραβιάζοντας κάθε υφιστάμενη νόρμα. Καμία δημόσια ακρόαση,καμία διαφάνεια, καμία ανοιχτή ανασκόπηση των δεδομένων εμβολίου, επικίνδυνη κι αυθαίρετη αναδιάρθρωση χρονοδιαγράμματος Είναι ήδη ανησυχητικό ότι η πλήρης έγκριση βασίζεται σε δεδομένα 6 μηνών όταν οι κλινικές δοκιμές σχεδιάστηκαν για δύο χρόνια θα τελείωναν οι κλινικές δοκιμές για μακροπρόθεσμες συνέπειες αρχές 2023. Η άδεια κυκλοφορίας χορηγήθηκε στην Pfizer στις 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2022. Η «τελική έκθεση της κλινικής μελέτης» θα υποβληθεί τον Δεκέμβριο του 2023. Τι έγινε γιατί επισπεύδουν.. Στο μεταξύ όλα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Επισπεύδουν γιατί είναι σ΄αδιέξοδο. Όσοι φοβήθηκαν τον κορωνοιό εμβολιάστηκαν όσοι φοβήθηκαν εκβιασμό συστήματος επίσης τώρα έχει πέσει η προσέλευση οι υπόλοιποι υποχρεωτικά σαν τα ζώα στο χοιροτροφείο και στο βουστάσιο από τον Κτηνίατρο. Απανθρωπισμός Γ΄Ράιχ.. Παραμένει πειραματικό δεν ολοκληρώθηκε η γ΄φάση κλινικών δοκιμών..Υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός.

Μεταβαίνουμε από την “άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης” σε “πλήρη έγκριση” κι αυτό για ένα λόγο για να τ΄αποχαρακτηρίσουν από πειραματικό που όμως πάντα παραμένει ως τέτοιο.

Παρά την υπόσχεση για «διαφάνεια» πριν από την πλήρη έγκριση των εμβολίων COVID, ο FDA δίνει το πράσινο φως σήμερα. Είναι εντελώς μαγειρεμένο το αποτέλεσμα. Προειλημμένη και προαναγγελθείσα απόφαση το γνωστό.

Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημιστικές εκστρατείες εμβολιασμού, εκφοβισμού θα ενταθούν. “Λοιπόν, τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρνηθεί κανείς την ένεση. Ο FDA λέει ότι είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματική” όσο ασφαλής ήταν κι η Καμπούλ κι αποδείχθηκε..

Σαφώς, ο FDA δεν ήθελε να επιτρέψει στους κύριους “εμπειρογνώμονες” να μιλήσουν σε δημόσια ακρόαση πριν από την έγκριση.

Ένα άρθρο στις 20 Αυγούστου στο BMJ (“Covid-19: Ο FDA ορίστηκε να χορηγήσει πλήρη έγκριση στο εμβόλιο Pfizer χωρίς δημόσια συζήτηση δεδομένων”) παραθέτει μερικούς από αυτούς τους κύριους επαγγελματίες αντιφρονούντες. Για παράδειγμα :

“Ο Kim Witczak, ακτιβιστής για την ασφάλεια των φαρμάκων που εκπροσωπεί τους καταναλωτές στη συμβουλευτική επιτροπή του FDA για τα οπιούχα Φάρμακα, είπε ότι αυτή η κίνηση αφαίρεσε έναν σημαντικό μηχανισμό επανεξέτασης δεδομένων“.

Αυτές οι δημόσιες συναντήσεις [του FDA] είναι επιτακτικές για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, ειδικά όταν τα εμβόλια έχουν διατεθεί στην αγορά με ταχύτητα αστραπής υπό την έγκριση έκτακτης χρήσης », είπε.« Το κοινό αξίζει μια διαφανή διαδικασία, ειδικά καθώς αυξάνονται τα αιτήματα για ανακλήσεις και εντάλματα.Αυτές οι συναντήσεις παρέχουν μια πλατφόρμα όπου μπορούν να τεθούν ερωτήματα, ζητήματα να αντιμετωπιστούν και να εξεταστούν τα δεδομένα πριν από την έγκριση “.”

Ο Witczak είναι ένας από τους περισσότερους από 30 υπογράφοντες αίτηση πολιτών που καλούν τον FDA να απέχει από την πλήρη έγκριση οποιουδήποτε εμβολίου για τον Covid-19 φέτος, προκειμένου να συλλέξει περισσότερα δεδομένα. Προειδοποίησε ότι χωρίς συνάντηση [δημόσιο FDA], ” δεν έχουμε ιδέα για τα δεδομένα ».

διαμαρτυρία Γάλλων υγειονομικών

“” Είναι ήδη ανησυχητικό ότι η πλήρης έγκριση βασίζεται σε δεδομένα 6 μηνών όταν οι κλινικές δοκιμές σχεδιάστηκαν για δύο χρόνια “, είπε. Δεν υπάρχει ομάδα ελέγχου αφότου η Pfizer προσέφερε το προϊόν στους συμμετέχοντες σε placebo πριν από το τέλος των δοκιμών .

“” Η πλήρης έγκριση των εμβολίων για τον Covid-19 πρέπει να γίνει σε ανοιχτό δημόσιο φόρουμ για να το δουν όλοι. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προηγούμενο για τη μείωση των προτύπων για μελλοντικές εγκρίσεις εμβολίων.

Εν μέσω τσουνάμι από πρόκληση βλαβών και σοβαρές παρενέργειες λόγω εμβολίων και αναφορές θανάτου από όλο τον κόσμο,(τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών και τα κρεβάτια των αναπήρων!! πλησιάζουν τους 30.000 νεκρούς μετά τον εμβολιασμό οι νεκροί μόνο της ΕΕ σύμφωνα με ΕΜΑ) ο FDA αποδεικνύει ότι είναι ένας οργανισμός που θα πιστοποιήσει τον τον φόνο χωρίς δισταγμό.

Στα πρότυπα του Αμερικάνικου Πενταγώνου και της πολιτικής των ΗΠΑ που δημιουργεί ανθρωπιστική κόλαση σε Υεμένη, Λίβανο, Συρία, Βενεζουέλα πόλεμο στο Ντονμπάς και κατοχή σε Ιράκ, Αφγανιστάν με τα γνωστά αποτελέσματα. Aυτοί που διαμέλισαν τη Γιουγκοσλαβία που βομβάρδισαν με απεμπλουτισμένο ουράνιο το Βελιγράδι θέλουν τώρα να βομβαρδίζουν τα σώματα ως παιδιών με γενετικούς τροποποιητές (Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές. Δεν έχει ξαναγίνει παγκόσμιος εμβολιασμός για ασθένεια με θνησιμότητα 0,05%. Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία.Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι.(Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne)  με μη πραγματικά εμβόλια (Καθ.Νομπελίστας Luc Montanier:είναι υγειονομική δικτατορία.Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται μ’αυτά. Είναι έγκλημα).Για ποια εμβόλια συζητάμε για τα μη εμβόλια;;;Είναι μια πολιτική καθαρά απόφαση με κίνητρο κερδοσκοπικού χαρακτήρα όσο και υποταγής των πολιτών σε μια Νέα Τάξη.. Τάξη Τάξη Τάξη κι Ασφάλεια. Διευρύνουν τη στόχευση πληθυσμών τώρα εντάσσουν στο στρατόπεδο των πεινασμένων από την πολιορκία τους και μεγάλα τμήματα Δυτικών που κρίνονται αντιφρονούντες στον ορό της αμερικάνικης αλήθειας και υπακοής..

Διχάζουν την κοινωνία και θέτουν από αύριο και την Ελλάδα στο μεσαιωνικό κοινωνικό πυρ το εξώτερο τους διαφωνούντες και αντιφρονούντες. Εγκαθιδρύουν σιδηρούν παραπέτασμα χρησιμοποιούν δυσανάλογη βία απειλές τρομοκρατία εκβιασμό οικονομική αφαίμαξη υποχρεωτικότητα και περιορισμούς. Μαθημένη η ανθρωπότητα από ολοκληρωτισμούς..

Τι επιφέρει η έγκριση.. FDA-Πεντάγωνο συγκοινωνούντα δοχεία!!Είναι πολιτική απόφαση μη αμερόληπτης αρχής!!

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων FDA ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ενέκρινε πλήρως την ένεση Pfizer / BioNTech ως εμβόλιο για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. Μέχρι τώρα, το ”εμβόλιο” διακινήθηκε μόνο από προσωρινή άδεια έκτακτης ανάγκης. FDA-Πεντάγωνο συγκοινωνούντα δοχεία: το Πεντάγωνο έσπευσε ν’ ανακοινώσει τη Δευτέρα ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 θα καταστεί υποχρεωτικό στον αμερικανικό στρατό μετά την τελική έγκριση της ένεσης Pfizer / BioNTech. “Τώρα που εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer, το υπουργείο θα εκδώσει μια οδηγία που θα απαιτεί από όλο το δεσμευμένο προσωπικό να εμβολιαστεί”, δήλωσε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος John Kirby.

Αυτή η νέα εξέλιξη θα επιτρέψει επίσης σε πολλές εταιρείες, πανεπιστήμια ή τοπικές αρχές να επιβάλουν εμβολιασμό ( το ίδιο θα σπεύσουν να πράξουν από υποτέλεια οι δεδηλωμένες αποικίες, και βάσεις των Αμερικάνων π.χ Ελλάδα) αφού η απόφαση του FDA είναι ομοσπονδιακή και οριστική και εξαλείφει τον φόβο νομικής προσφυγής. Οι New York Times διευκρινίζουν ότι πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς περίμεναν τον FDA να δώσει την πλήρη εξουσιοδότησή του σε ένα από τα εμβόλια για να κάνει το βήμα της υποχρεωτικότητας εμβολίου.

Η Νέα Υόρκη δήλωσε ότι το προσωπικό του σχολείου, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών, θα έπρεπε να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Το μέτρο αφορά σχεδόν 150.000 υπαλλήλους. Προς το παρόν, μόνο το 63% του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι εμβολιασμένο.( πουθενά αλλού ανάλογο μέτρο στις ΗΠΑ)

Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπορούσαν να εμβολιαστούν.Τέλος, το στάδιο αυτής της Δευτέρας είναι πολύ πιθανό να προαναγγέλλει ένα άλλο: την τελική έγκριση, από την αμερικανική ρυθμιστική αρχή, τουλάχιστον ενός άλλου εμβολίου.

Η αξιοπιστία του FDA είναι όση του Πενταγώνου στην Καμπούλ!!Με συνοπτικές διαδικασίες, με πλήρη αδιαφάνεια με παραβίαση χρονοδιαγράμματος (αφού οι κλινικές μελέτες γ΄φάσης προβλέπονται για 2 έτη) δίνει πλήρη έγκριση σ΄ένα πειραματικό προϊόν μη εμβόλιο ως ασφαλές εμβόλιο!!( με στοιχεία και από lci και marie-claire-tellier)

Οι ΗΠΑ πλέον καθορίζουν στις αποικίες και χώρες επιρροής τους σαν την χώρα μας όχι μόνο την εξωτερική,αμυντική,στρατιωτική εθνική πολιτική την πολιτική στην οικονομία και την εκπαίδευση και στον πολιτισμό, την θρησκευτική πολιτική (βλ. γεγονότα Φαναρίου Ουκρανίας και πρόκληση σχίσματος στην Ορθοδοξία) αλλά και την υγειονομική πολιτική θέλουν πλέον να καταλάβουν και την τελευταία μονάδα το κάθε άτομο και να δημιουργήσουν υγειονομικές πειραματικές βάσεις εργαστήρια. Υγειονομικός ιμπεριαλισμός… no pasaran!

dimpenews.com

Back to top button