breaking newsΕλλάδα

Άρχισαν τα όργανα! Γυναίκα χαστούκισε ιερέα στα Ψαχνά Ευβοίας γιατί δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες

Άρχισαν τα όργανα! Γυναίκα χαστούκισε ιερέα στα Ψαχνά Ευβοίας γιατί δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες

Η γυναίκα άρχισε να βρίζει τον ιερέα έξω από την εκκλησία επειδή δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για τις νέες ταυτότητες – Τον χαρακτήρισε «προδότη, πουλημένο, νεοταξίτη»

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, μεταξύ μίας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες.

Με ηρεμία ο ιερέας της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Η απάντησή του εξόργισε τη γυναίκα, που άρχισε να τον βρίζει με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη» και του είπε ότι στο διαδίκτυο είδε ένα βίντεο από γέροντα από το Άγιο Όρος, που καλούσε τους πολίτες να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο κληρικός την κάλεσε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βγει εκτός εαυτού και να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

karditsastakra.

Back to top button