breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τσουνάμι κρουσμάτων στους εμβολιασμένους υγειονομικούς! 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό μόνο στον Ευαγγελισμό! Παρόμοια περιστατικά και σε άλλα νοσοκομεία! ‘Οζει το περιβάλλον των Καθαρών!!

Τσουνάμι κρουσμάτων στους εμβολιασμένους υγειονομικούς… Γι αυτό άλλαξαν και έκαναν πιο γραφειοκρατικά πολύπλοκη τη διαδικασία να κάνει ένα υγειονομικός PCR ώστε έμμεσα να υπάρχουν λιγότερα δείγματα μια και πλεονάζει η θετικοποίηση;

Aν και πάντα παραμένει δωρεάν γι αυτούς. Καταρρίπτεται και ο μύθος του εμβολιασμού..Ευαγγελισμός.92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό. Προφανώς και ήταν πλήρως εμβολιασμένοι για να είναι στη θέση τους.
Με απόφαση της διοίκησης απαγορεύτηκαν τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους ιατρικούς επισκέπτες
Το κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι 92 υγειονομικοί, που εργάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Όπως τονίζει, μιλώντας στην «Καθημερινή», το μεγάλο πρόβλημα είναι η πιθανότητα αύξησης αυτού του ποσοστού, το οποίο θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες δυσχέρειες στη λειτουργία του νοσοκομείου.
Την ίδια ώρα, με απόφαση της διοίκησης απαγορεύτηκαν τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους ιατρικούς επισκέπτες.

Οι υγειονομικοί, που βρέθηκαν θετικοί, τέθηκαν σε καραντίνα και -όπως τονίζεται- έχουν κολλήσει εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς στην κοινότητα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και μεταξύ των ασθενών, κάτι που σημαίνει πως ενώ εισάγονται ως αρνητικοί με PCR τεστ, κατά την παρουσία τους στον «Ευαγγελισμό» ένα μεγάλο ποσοστό κολλάει κορωνοϊό. O κορωνοιός δηλ. έγινε ενδονοσοκομειακός ιός! Αυτά έχουν τα ”αμιγή” περιβάλλοντα. Πάντα όζουν. Όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα συμβεί εάν το ποσοστό των υγειονομικών που νοσούν αυξηθεί, όπως στην περίπτωση της Βρετανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλα νοσοκομεία υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με υγειονομικό προσωπικό να νοσεί με κοροναϊο. Αυτά αναφέρονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ..

Κατάφεραν να κάνουν με τους Καθαρούς υγειονομικούς άντρο του κορωνοιού τα νοσοκομεία …ήταν όλοι πλήρως εμβολιασμένοι και προφανώς και με την 3η δόση. Που σημαίνει η Όμικρον προσκολλάται κατά προτίμηση στους εμβολιασμένους;; όπως δείχνουν τα στοιχεία από τις περισσότερες χώρες του κόσμου;;ή νοσούν από Δέλτα δεν μας είπαν από Όμικρον ή από Δέλτα ή δεν το διερευνούν δεν χρειάζεται;;

Τώρα που αποδεκατίζονται οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί ήρθε η ώρα να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγιείς στις θέσεις τους ή το γινάτι είναι ανώτερο από το δημόσιο συμφέρον;

Βάσεις του κορωνοιού έγιναν τα νοσοκομεία αυτό ήταν το αποτέλεσμα του υγειονομικού απαρτχάιντ στο χώρο των υγειονομικών!

Αυτό το εμβόλιο θέλουν να επιβάλουν ως υποχρεωτικό στον πληθυσμό; Αυτό είανι το τέλος της Ιατρικής το τέλος της αξιοπιστίας της επιστήμης το τε΄λος των εμβολίων ως ιατρικά μέσα. Με ποιό άλλο εμβόλιο στην ιστορία της ιατρικής μετά μάλιστα από 3 δόσης γινόσουν φορέας και μετέδιδες τον ιό;;

Μου θυμίζει γαλλικό σκίτσο πάει ο πολίτης στο γιατρό και ρωτάει.

-Γιατρέ πότε θα τελειώσει η πανδημία

-Πολιτικός είμαι; αυτοί ξέρουν.

Το επιχείρημα τους είναι ναι όμως οι εμβολιασμένοι δεν νοσούν σοβαρά. Σοβαρά; Σύμφωνα με τα στοιχεία της DRESS – Direction de la recherche, des études, de l’évaluation et des statistiques / Διεύθυνση Έρευνας, μελετών και αξιολόγησης στατιστικών στη Γαλλία: «το στην εντατική νοσηλεύονται 52% μη εμβολιασμένοι και 48% εμβολιασμένοι. Το 63% των θανάτων εμβολιασμένοι “. Μπορεί εδώ να έχει ……άλλο καιρό…

dimpenews.com

Back to top button