Διεθνή

Στην Ιερουσαλήμ Ισραηλινοί χλευάζουν τους χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές και τους ζητούν με επιθετικό τρόπο να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. BINTEO

Στην Ιερουσαλήμ οι Ισραηλινοί κοροϊδεύουν, εμπαίζουν, χλευάζουν τους χριστιανούς τουρίστες προσκυνητές και τους ζητούν με επιθετικό τρόπο να φύγουν και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

”Εδώ και μήνες οι αντίπαλες και επιθετικές συμπεριφορές των Ισραηλινών είναι όλο και πιο συχνές μέσα στη γενική αδιαφορία..” σχολιάζει η οργάνωση SOS Chrétiens d’Orient.

Το σχέδιο ”προετοιμασία του θρόνου” περνάει από την ολοκληρωτική κατοχή της Ιερουσαλήμ. Στο Αρτσάχ έπιασε ο κοιλόπονος την διεθνή κοινότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο στην Ιερουσαλήμ που το διεθνές της στάτους της Αγίας Πόλης για τους 3 μονοθεισμούς όπως ορίζεται από τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας παραβιάστηκε κατάφωρα τόσο με την ανακήρυξη της πόλης σε πρωτεύουσα του Ισραήλ όσο και με το συνεχή επεκτατικό εποικισμό τις απαλλοτριώσεις χριστιανικής γης τις επιθέσεις κατά χριστιανικών ιερών και μουσουλμανικών τόπων τσιμουδιά και πλάτες στο θεοκρατικό μοντέλο του σιωνιστικού μεσσιανισμού. Επίσης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο το Ισράηλ δεν έχει δικαιώματα επί του τεμένους αλ Ακσά κάτι που επίσης δεν σέβεται το Ισραήλ και το διεκδικεί. Το διεκδικεί γιατί θεωρεί ότι κάτω από το Αλ Ακσά υπάρχουν τα ερείπια του Ναού του Σολομώντα που θέλουν να ανεγείρουν για 3η φορά.

dimpenews.com

Back to top button