Διεθνή

+18 Νοσοκομείο-νεκροταφείο al Shifa στη Γάζα: 400 νεκροί από την επίθεση πολιορκία των δυνάμεων Κατοχής-Καταστροφής! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμη έγκλημα πολέμου στη Γάζα.. Νοσοκομείο-νεκροταφείο al Shifa στη Γάζα: 400 νεκροί από την επίθεση πολιορκία των δυνάμεων Κατοχής-Καταστροφής κατά του νοσοκομείου al Shifa στη Γάζα!

απανθρακωμένα πτώματα ..

400 νεκροί στην επίθεση και την πολιορκία ασθενών και εκτοπισμένων στο νοσοκομείο al Shifa από τις δυνάμεις κατοχής καταστροφής.

Ιατρικές πηγές: «Εκατοντάδες πτώματα στο συγκρότημα Al-Shifa και στους δρόμους που το περιβάλλουν, δυτικά της πόλης της Γάζας». Έκαψαν τα κτίρια των εγκαταστάσεων έκαψαν ανθρώπους ζωντανούς και το νοσοκομείο νεκροταφείο τέθηκε εντελώς εκτός λειτουργίας, και η έκταση της καταστροφής στο συγκρότημα και στα γύρω κτίρια είναι πολύ μεγάλη». Όλα αυτά αποκαλύφθηκαν αφότου αποσύρθηκαν οι δυνάμεις κατοχής από αυτό μετά από δύο εβδομάδες πολιορκίας, βομβαρδισμών, εκτελέσεων επί του πεδίου και λύθηκε η πολιορκία των τραυματιών και της ιατρικής ομάδας. Εκπρόσωπος Πολιτικής Άμυνας της Γάζας: Η πλειονότητα των σορών αποσυντέθηκε και είδαμε πτώματα που ήταν σκελετοί μετά την καύση τους μέσα στο συγκρότημα Al-Shifa.

  • Kαι η εκδοχή των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής καταστροφής: Ισραηλινό Στρατιωτικό Ραδιόφωνο: Ο στρατός σκότωσε 200 άτομα, συνέλαβε 500 άλλους και κράτησε προσωρινά περίπου 900 για έρευνα κατά τη διάρκεια της επιχείρησής του μέσα και γύρω από το συγκρότημα Shifa.
  • Ειδεχθή εγκλήματα κατά συρροή από τις δυνάμεις κατοχής καταστροφής..
  • Μετά από δύο εβδομάδες επιχειρήσεων στο νοσοκομείο al-Shifa, το μεγαλύτερο ίδρυμα στη Λωρίδα της Γάζας, ισραηλινά τεθωρακισμένα οχήματα και ειδικές δυνάμεις εγκατέλειψαν τις εγκαταστάσεις αυτού του νοσοκομειακού κέντρου. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα στρατεύματα έφυγαν υπό την κάλυψη των αεροπορικών επιδρομών και των πυρών του πυροβολικού.
  • Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της Γάζας, δεκάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν μέσα στο νοσοκομείο μετά την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, ήταν μια «ακριβής» επιδρομή με στόχο ηγέτες τρομοκρατών και υποδομές. Ο στρατός είπε ότι περισσότερα από 500 μέλη της Ισλαμικής Τζιχάντ και της Χαμάς αιχμαλωτίστηκαν και περίπου 200 σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων αρκετοί ανώτεροι διοικητές, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. (ποιος μπορεί να τους πιστέψει όταν οι ιθύνοντες τους λένε σκοτώστε ό,τι κινείται στη Γάζα ως και τα βρέφη. Οι 30.000 νεκροί όλων των ηλικιών ήταν τρομοκράτες;; )
  • Την 1η Απριλίου, ένας εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε ότι δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια μαχών στον παλαιστινιακό θύλακα τις τελευταίες 24 ώρες. Έτσι ανεβαίνει σε 600 τον αριθμό των Ισραηλινών στρατιωτών που σκοτώθηκαν από την έναρξη των συγκρούσεων στις 7 Οκτωβρίου.
  • Άλλες πηγές αναφέρουν..
  • Το Ισραήλ σφαγίασε περίπου 450 ανθρώπους στο νοσοκομείο. Βασάνισαν και ταπείνωσαν χιλιάδες πολίτες.
  • Είχαν ήδη εισβάλει στο νοσοκομείο 3 φορές πριν και γνώριζαν ότι δεν υπήρχαν ένοπλες ομάδες που να βρίσκονταν εκεί.
  • Τις επόμενες ώρες, οι εικόνες που βγαίνουν από το Νοσοκομείο AlShifa θα μπορούσαν ενδεχομένως να δείχνουν ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα πολέμου στη γενοκτονία στη Γάζα αναφέρει το almayadeen.
  • θηριωδία του θηρίου..

dimpenews.com

Back to top button