breaking newsΕλλάδακοινωνία

Νέα στοιχεία για την αιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά

Δραματική κατάληξη είχε η εισβολή ενόπλων στο σπίτι 52χρονου επιχειρηματία στην Κάτω Κηφισιά στις 5:15 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες, που το πιθανότερο είναι να είχαν κίνητρο τη ληστεία, φορούσαν κουκούλες και μπήκαν στο σπίτι, που δεν διέθετε συναγερμό, παραβιάζοντας μία από τις πόρτες.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να τους αντιλήφθηκε όταν βρίσκονταν ήδη μέσα στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν με τη σύζυγό του.

Πληροφορίες της Καθημερινής αναφέρουν ότι ο 52χρονος πάλεψε με τον έναν κουκουλοφόρο ο οποίος τον χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι. Κατά μία άλλη εκδοχή όταν οι ληστές είδαν τον επιχειρηματία προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν αρχικά χτυπώντας τον στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο ένας τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη από κοντινή απόσταση. Οι γιατροί στο «Γεννηματάς» όπου μεταφέρθηκε στις 5:35 τον έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο καθώς έχει χτυπηθεί σε ζωτικά όργανα.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι ο επιχειρηματίας διακομίστηκε με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο, και ότι του έγινε χειρουργική επέμβαση με τη συμμετοχή ομάδας γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. «Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη», σημειώνεται.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία, οι δράστες αποχώρησαν χωρίς να κλέψουν κάτι, ενώ η σύζυγος και ο γιος που κοιμόταν στη σοφίτα δεν έχουν δώσει ακόμη κατάθεση.

.pontos-news.gr

Back to top button