breaking newsΕλλάδα

 Πώς τα «γεράκια» της Άγκυρας έκλεβαν στρατιωτικά μυστικά στη Ρω

Με κάθε λογής «καμουφλάζ» είχαν προσεγγίσει τη Ρω, τα «γεράκια» της Άγκυρας προκειμένου να καταγράψουν και να κατασκοπεύσουν τη σύνθεση και τον τρόπο λειτουργίας της στρατιωτικής δύναμης στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert τους προηγούμενους μήνες το ακριτικό νησί είχαν προσεγγίσει πολυτελή σκάφη αναψυχής που έδεναν στις ακτές του.

Πάνω στα υπερμεγέθη πλωτά εκτός από το έμμισθο πλήρωμα, βρίσκονταν πολυάριθμοι επιβαίνοντες μεταξύ αυτών και γυναίκες σχεδόν με αδαμιαία περιβολή οι οποίοι κατά δήλωσή τους ήταν σουηδικής καταγωγής και ισχυρίζονταν ότι ήθελαν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην περιοχή.

Πάνω από το πολυτελές σκάφος υπερίπτατο ένα drone, μεγάλου μεγέθους, το οποίο όπως ανέφεραν υψηλόβαθμες πηγές του Ελληνικού Πενταγώνου στο OnAlert έγινε άμεσα αντιληπτό.

Το συγκεκριμένο τετρακόπτερο κατέγραφε εικόνα από το νησί, την οποία -όπως συμπέραιναν-με ασφάλεια αναμετέδιδαν ζωντανά σε άγνωστο κέντρο.

Το περιστατικό αυτό όπως έλεγαν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης δεν ήταν το μοναδικό, καθώς οι επισκέψεις πολυτελών σκαφών, με την ίδια…σύνθεση καταγράφηκαν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές ενημέρωσης στο OnAlert σε όλες τις περιπτώσεις ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των δεδομένων, του ευαίσθητου, εθνικά χώρου.

πηγή: onalert

 

Back to top button