breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

O Πρόεδρος Κροατίας ανακοίνωσε πως η χώρα του σταματάει τον εμβολιασμό κι ας είναι μόνο στο 50%. Καταγγέλει φρενίτιδα εμβολιασμού κι ότι τα ΜΜΕ ενσπείρουν τον πανικό!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς δίπλα μας στη γειτονιά μας ανακοινώνει πως σταματάει τον εμβολιασμό κι ας αντιστοιχεί μόλις στο 50% του πληθυσμού. Λέει για κανάλια όπως το CNN ότι ενσπείρουν τον πανικό μιλάει για μια φρενίτιδα εμβολιασμού!!

Δημοσιογράφος: Η Κροατία δεν είναι επαρκώς εμβολιασμένη σ αντίθεση με το μέσο όρο στην ΕΕ. Είμαστε μόνο στο 55%.

Πρόεδρος: Δεν με απασχολεί. Eμβολιαστήκαμε αρκετά κι ο καθένας το γνωρίζει αυτό. Δεν θα πάμε περισσότερο από τo 50%. Aφήστε τους να μας περιφράξουν με συρματόπλεγμα. Δεν συνηθίζουν να το κάνουν. Εμβολιαστήκαμε αρκετά γιατί αυτοί εμβολιάστηκαν αρκετά. Έτσι από την προοπτική τους εμβολιαστήκαμε αρκετά. Απλώς δεν υπάρχει περίπτωση να θέσουμε σε κίνδυνο αυτό το λαό.

Και για να τελειώνουμε αν ο σκοπός είναι.. Xρειάζεται να γνωρίζουμε ποιός είναι ο σκοπός αυτής της φρενίτιδας; αν ο σκοπός είναι η ολοκληρωτική εκρίζωση του ιού τότε έχουμε το στόχο. Δεν άκουσα ότι αυτός είναι ο σκοπός. Αν κάποιος μου πει ότι αυτός είναι ο στόχος θα του πω ότι δεν είναι στα καλά του! Είναι αδύνατο.Eμβολιαστείτε κι όταν εμβολιαστείτε για μια ακόμη φορά θέλουμε να εκριζώσουμε τον covid19 αυτό είναι απίθανο. Αυτό είναι προφανώς αδύνατο. Ξεκινώ καθημερινά με CNN και κάποια λίγα κανάλια και αναρωτιέμαι αν είμαι στα καλά μου ή αυτοί τρελάθηκαν. Ενσπείρουν πανικό. Αυτό κάνουν εξ αρχής.Δεν είναι οι μόνοι.

Δεν υπάρχει ζωή χωρίς ρίσκο χωρίς τη πιθανότητα ν’ αρρωστήσεις. Ο κόσμος αρρωσταίνει από χίλια άλλα σοβαρά πράγματα.Kι ενώ αυτό συμβαίνει εμείς συζητάμε για covid19 εδώ κι 1,5 χρόνο. οκ 1 χρόνο κατάλαβα…. Aπό την Πρωτοχρονιά ακούω μόνο ανοησίες.

dimpenews.com

Back to top button