breaking newsΕλλάδα

Γερμανός ευρωβουλευτής: Να εισβάλουμε στην Ιταλία καταλαμβάνοντας το Υπ. Οικονομικών όπως στην Ελλάδα

 

Σε κυνική παρότρυνση-ομολογία σοκ προχώρησε ο Γερμανός ευρωβουλευτής και πρωτοκλασάτο στέλεχος του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος, Μάρκους Φέρμπερ, ο οποίος ανέφερε ότι, η τρόικα θα πρέπει να εισβάλει στην Ιταλία και να καταλάβει το υπουργείο Οικονομικών στην περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση ευρωσκεπτικιστών ακριβώς όπως είχε γίνει και στην Ελλάδα.

Ο πανάθλιος αυτός ευρωβουλευτής των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) επεσήμανε ότι η ίδια τρόικα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) που διαχειριζόταν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης του χρέους της και επέβαλε οδυνηρές περικοπές, θα μπορούσε να κληθεί και πάλι αν σχηματιστεί μια ευρωσκεπτικιστική κυβέρνηση στην Ιταλία.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του,ο Γερμαναρά τα μάζεψε και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν αλλά…

Είναι σαφές πλέον πως οι άνθρωποι αυτοί παίζουν με τις ζωές λαών και σκλαβώνουν έθνη. Γίνεται κατανοητό και γιατί ο Ιταλός πρόεδρος Σ.Ματαρέλα επιχείρησε πραξικόπημα με εντολή του Βερολίνου.

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής ως γνήσιος απόγονος των Γερμανών του 3ου ΡάΙχ που αιματοκύλησε την Ευρώπη με 50 εκ. νεκρούς (και στο τέλος οι νικητές της χάρισαν τα εγκλήματα και τα τεράστια χρέη στη συνθήκη του Λονδίνου το 1953), μη μπορώντας να αποκρύψει τις πραγματική φύση της επιθετικής ράτσας του, ζήτησε μια νέα εισβολή οικονομικού τύπου στην Ιταλία όπως είχε γίνει και στην Ελλάδα.

Όμως, στην Ελλάδα το 4ο Ράϊχ πέτυχε τον σκοπό του γιατί η χώρα μας έχει μετατραπεί σε κλωτσοσκόφι με επιξεφαλείς μια δράκα καρεκλολάγνων πολιτικών και κομπραδόρων μεγαλοεπιχειρηματιών. Η Ιταλία όμως δεν είναι το ίδιο. Η Ιταλία είναι μια πολύ μεγάλη χώρα με ισχυρή βιομηχανική βάση και δυανική αστική τάξη. Για αυτό και οι Γερμανοί πολύ δύσκολα θα ξεμπερδέψουν μαζί τους.

Τελικά κάτι ήξερε ο Τσώρτσιλ που έλεγε ότι “Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια. Ξέρουν οι Γερμανοί το γιατί”

 

Back to top button