breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Στην Ουγκάντα υπερασπίζονται τις αξίες τους: Φοιτητές διαδηλώνουν κατά της «υποχρεωτικότητας» στην ομοφυλοφιλία που ζητά ο Μπάιντεν

Οργή για τις απειλές Μπάιντεν περί επιβολής κυρώσεων λόγω... απαγόρευσης της ομοφυλοφιλίας! - «Δεν θέλουμε τα λεφτά σας»!

Στην Ουγκάντα κύμα οργής έχει ξεσπάσει κατά των ΗΠΑ μετά τις απειλές της κυβέρνησης Μπάιντεν κατά της χώρας για επιβολή κυρώσεων επειδή η χώρα με νόμο απαγόρευσε την δημόσια προώθηση της ομοφυλοφιλίας!

Φοιτητές από 13 πανεπιστήμια της χώρας διαδηλώνουν έξω από το κοινοβούλιο φωνάζοντας «Δεν θέλουμε τα γκέι χρήματά σου, αγαπάμε και θέλουμε την χώρα μας περισσότερο από τα χρήματά σου»

Οι κάτοικοι της χώρας θεωρούν πως ο Αμερικανός πρόεδρος και το κύκλωμα πίσω από αυτόν προσβάλουν και θέλουν να εξοντώσουν τις αφρικανικές αξίες της οικογένειας και της παράδοσης.

Η Ουγκάντα, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες της Αφρικής, πλέον, έχει αφήσει πίσω το μετά-αποικιοκρατικό καθεστώς και έχει καταφέρει τα τελευταία 15 χρόνια να εκτοξεύσει την οικονομία της και να αφήσει στο μακρινό παρελθόν τις εικόνες των πεινασμένων παιδιών και της κατεστραμμένης χώρας που ζούσε από την διεθνή φιλανθρωπία…

pronews

Back to top button