Διεθνή

Ο Μακρόν στο M6 δεν απέκλεισε ο πόλεμος της Ουκρανίας να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο!

Το βράδυ της 23/3/22 ο Μακρόν στο M6 δεν απέκλεισε ο πόλεμος της Ουκρανίας να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο. Έχουν θορυβηθεί οι Γάλλοι και κάποιοι θεωρούν ότι μπλοφάρει για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.. η πλειοψηφία όμως των Γάλλων αν κρίνουμε από μυνήματα τους πιστεύουν ότι οδηγούμαστε σε πόλεμο και τον απορρίπτουν. Θεωρούν πως ο Ζελένσκι κάνει κάλεσμα γενίκευσης.. Νωρίς σήμερα μίλησε στη γαλλική βουλή ο Ζελένσκι. Πάντως οι τόνοι έχουν ανεβεί ο Πεσκόφ δεν απέκλεισε πυρηνική αντίδραση από Ρωσία αν υπάρξει ζωτικής σημασίας απειλή και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ απαντά ότι η Ρωσία δεν μπορεί να κερδίσει έναν πυρηνικό πόλεμο.«Ένας πυρηνικός πόλεμος δεν μπορεί να κερδηθεί και δεν πρέπει ποτέ να διεξαχθεί». Η Γαλλία μόλις ανέβασε το επίπεδο συναγερμού της όσον αφορά την πυρηνική αποτροπή. Τώρα τρία από τα πυρηνικά υποβρύχια βρίσκονται στη θάλασσα, μια κατάσταση άνευ προηγουμένου.

Επίκειται η συνάντηση κορυφής του ΝΑΤΟ με Μπάιντεν και μάλλον ο Ζελένσκι εξ αποστάσεως θ΄απευθύνει μήνυμα. Ο Ζελένσκι συνεχίζει να διαμορφώνει κλίμα Τρίτου Παγκοσμίου γυρνάει από κοινοβούλιο σε κοινοβούλιο εμφανίστηκε σε Ισραήλ, Ιταλία σήμερα Γαλλία αύριο στης Σουηδίας.. Ενώ σύμφωνα με ΝΥP ο Joe Biden πιθανώς να κάνει αιφνίδια επίσκεψη στα πολωνοουκρανικά σύνορα στις επόμενες 24 -48 h καθώς φθάνει Ευρώπη (NYP). Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί πως θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες για Ρωσία αν υπάρξει επίθεση με χημικά στην Ουκρανία. Η Δύση ξέρει να στήνει τέτοιες προβοκάτσιες όπως Συρία οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Την ενίσχυση της παρουσίας των νατοϊκών δυνάμεων σε όλο το ανατολικό μέτωπο, με την ανάπτυξη νέων τεσσάρων μονάδων μάχης στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία, αναμένεται να αποφασίσουν αύριο οι ηγέτες του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο Γ.Γ. της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.  

Εκατέρωθεν αποπέμπονται δεκάδες διπλωμάτες…

Ο Ζελένσκι είναι ο αγγελιοφόρος πολέμου.. είναι ο λαγός που θα τραβήξει την κούρσα.. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ξένων συμφερόντων…

dimpenews.com

Back to top button