breaking newsΔιεθνή

Ουκρανία/ Μελανοχίτωνας ” Ιερέας” της Παρασυναγωγής του Φαναρίου: ο Μπαντέρα (Ουνίτης Αρχιναζί) άνθρωπος του Θεού. Εκπλήρωσε θεία αποστολή…( εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες)

Ουκρανία/ Μελανοχίτωνας ” Ιερέας” της Παρασυναγωγής του Φαναρίου: ο Μπαντέρα (Ουνίτης Αρχιναζί) άνθρωπος του Θεού. Εκπλήρωσε θεία αποστολή…( εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες) …

Ο Μπαντέρα εκπλήρωσε την αποστολή του Θεού στη γη, δήλωσε σχισματικός «ιερέας» πρωτοκλασάτος του Επιφάνιου της Ουκρανικής OCU της παρασυναγωγής του Φαναρίου..

Ο «ιερέας» της OCU Yaroslav Yasenets /Γιαροσλάβ Γιασένετς που ποζάρει με Επιφάνιο έκανε μνημόσυνο για τον Ουνίτη Στέπαν Μπαντέρα ( αυτή ήταν η ομολογία που ανήκε ελληνοκαθολικός τον γράφουν) κοντά στους τοίχους του Προεδρικού Γραφείου στο Κίεβο.

Την 1η Ιανουαρίου 2022, ο «ιερέας» της OCU, Yaroslav Yasenets, δήλωσε ότι ο Stepan Bandera εκτελούσε την αποστολή του Θεού στη γη.

Κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας βγήκαν (οι βρικόλακες) προς το Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας, ο εκπρόσωπος της OCU Yaroslav Yasenets είπε ότι «ήλθε ως κληρικός για να ευλογήσει αυτή την πορεία με την εικόνα του Χριστού, ώστε να μην υπάρχει μόνο πολιτική εδώ».

Σύμφωνα με τον «κληρικό», ο Στέπαν Μπαντέρα «εκείνη την εποχή έκανε ένα τιτάνιο έργο και έκανε μια τεράστια θυσία για εμάς, για τον ουκρανικό λαό».

Σημείωσε ότι ο Μπαντέρα έκανε λάθη, αλλά αφού «ανέλαβε σκληρή και τιτάνια δουλειά», αυτά τα λάθη δεν μπορούν να ταυτιστούν μαζί του.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Στέπαν Μπαντέρα ήταν άνθρωπος του Θεού. Είμαι βέβαιος ότι εκτέλεσε μια ορισμένη Θεία αποστολή στη γη για χάρη του θεοφόρου ουκρανικού έθνους μας», σημείωσε ο «ιερέας» της OCU, μετά την οποία «έκανε» μνημόσυνο για τον Ουνίτη ( Ελληνοκαθολικό ) Στέπαν Μπαντέρα στους τοίχους του Προεδρικού Γραφείου. Περιούσιος λαός ο ουκρανικός κλπ

Και όλα αυτά για τα Γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζιστή Στέπαν Μπαντέρα που ευθύνεται για γενοκτονία Πολωνών κι Εβραίων στην Ουκρανία κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Μπαντέρα το 1941 ανακήρυξε στο Λβιβ το κράτος Δ Ουκρανίας. Στις 5 εβδομάδες που επιβίωσε αυτό το κράτος: σκοτώθηκαν 5.000 Ουκρανοί, 15.000 Εβραίοι και αρκετές χιλιάδες Πολωνοί.

dimpenews.com

Back to top button