Διεθνή

Ο Kelly Slater 11 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο σέρφινγκ στο πλευρό του Τζόκοβιτς: το σύνδρομο της Στοκχόλμης να μετονομαστεί σε σύνδρομο Μελβούρνης. 5 γνωστοί μου πέθαναν εντός 2 εβδομάδων από το εμβόλιο!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να υπολογίζει στην ισχυρή υποστήριξη του επαγγελματία σέρφερ Kelly Slater, έντεκα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο σέρφινγκ . Ο πιο επιτυχημένος άνθρωπος στην ιστορία του σερφ απάντησε στο Instagram κάτω από την ανάρτηση των New York Times σχετικά με την υπόθεση Novak Djokovic: «Ίσως το σύνδρομο της Στοκχόλμης μπορεί να μετονομαστεί σε σύνδρομο Μελβούρνης. Είναι πολύ λυπηρό το πώς οι «ενάρετοι» εμβολιασμένοι γιορτάζουν τη διαίρεση. Εάν είστε εμβολιασμένοι, γιατί νοιάζεστε η κατάσταση εμβολιασμού των άλλων; Το εμβόλιο δεν σας προστατεύει; Ίσως φοβάστε να κολλήσετε covid ή είστε θυμωμένοι που έχετε εμβολιαστεί; Υπερβολική πλύση εγκεφάλου και μίσος στις καρδιές των ανθρώπων σχετικά με τον εμβολιασμό. ” ” Είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε την ιατρική μας διαδικασία ή όχι;” αναρωτιέται ο σέρφερ μύθος του αθλήματος.

Ο Kelly Slater προχωρά πολύ παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι «πέντε γνωστοί πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από την ένεση του εμβολίου, δύο υποβλήθηκαν σε αυτοψία και οι οικογένειες είναι πεπεισμένες γι’ αυτό, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι καθαρή σύμπτωση». «Έχω το δικαίωμα να αμφισβητήσω οτιδήποτε για το σώμα μου, ειδικά με κάτι που άγγιξε αρκετούς φίλους και μάλιστα σκότωσε μερικούς από αυτούς. ” αναφέρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής!Le Média en 4-4-2

dimpenews.com

Back to top button