breaking newsΕλλάδα

Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ & ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΤΑΧΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ

Ο άνθρωπος που ξεπούλησε τη πατρίδα του και τον εθνικό της πλούτο, αυτός ο αμετανόητος που κλέβει τις περιουσίες και τα σπίτια του πτωχευμένου πλέον λαού του προσφέροντας τα στους δανειστές εισβολείς και λεηλάτες μας, αυτός που κατάργησε κάθε κόκκινη εθνική γραμμή απεμπολώντας την Ιστορία μας, διαγράφοντας τις πλέον λαμπρές και ένδοξες σελίδες της! 


Ένας αδίστακτος τύπος οτιδήποτε άλλο εκτός από πολιτικός δίχως αρχές, αξίες και εθνική κουλτούρα, θαμώνας των Εξαρχείων με καταβολές αναρχικές περασμένες πλέον στο DNA του, αφήνοντας τη χώρα να καίγεται στο έλεος ακραίων κι αναρχικών ομάδων, υπό την σκανδαλώδη ανοχή των γραφικών και γελοίων υπεύθυνων υπουργών του, με έναν λαό να ζει και να βιώνει καθημερινά το πιο άναρχο και επικίνδυνο καθεστώς που υπήρξε ποτέ στη χώρα! 

Πρόκειται πραγματικά, περί ενός αρρωστημένου ψεύτη και διαπιστευμένου δοσίλογου που για να φτάσει από το 3,5% στο 37% και στην εξουσία, δεν δίστασε ποτέ έως σήμερα να δεχτεί να κάνει τα πάντα! 
Είναι το κακό σπυρί και η κατάρα του τόπου και έτσι θα περάσει στην ιστορία!!!

Φίλοι μου, τον τελευταίο καιρό που προσπαθώ κάθε φορά να συντάξω ένα άρθρο, ειλικρινά πιστέψτε με πιάνει τρέλα!

Με τα τόσα που βιώνουμε καθημερινά και που συμβαίνουν γύρω μας, με τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα και τα σύνορα μας, με μια οικονομία διαλυμένη δίχως ελπίδα ανάκαμψης κι ένα κράτος αφημένο να προασπίσει μόνο του την εθνική του κυριαρχία δίχως τη στήριξη των συμμάχων του, τελώντας πλέον υπό την κατοχή των δανειστών του έχοντας ως κυβέρνηση μια ομάδα αχρείων να ψεύδονται και να κοροϊδεύουν μονίμως τον λαό, μετά απ’ όλα αυτά αναρωτιέσαι πλέον ως ένας απλός νοήμων πολίτης, πως είναι δυνατόν να ζήσεις σ’ αυτόν τον τόπο! 

Μιλάμε πραγματικά για μια απίστευτη και εξωπραγματική κατάσταση μη αντιμετωπίσιμη πλέον κι αυτό είναι ότι πιο επικίνδυνο για το μέλλον της χώρας μας έως και την ύπαρξη του Έθνους, γιατί όταν το όραμα χαθεί τα πάντα καταρρέουν!!!

Είναι τόσα πολλά αυτά που θα ‘θελα να πω, ωστόσο προς τι; Αναρωτιέμαι γι άλλη μια φορά που είναι ο λαός μας, τι κάνει και γιατί μένει ακόμα αμέτοχος και δεν αντιδρά! Πότε θα συμβεί αυτό, όταν θα ‘χουν χαθεί τα πάντα; 
Αιγαίο, Θράκη και το ονοματολογικό της ‘’Μακεδονίας’ και σε δεύτερη φάση τα εδάφη της ή όταν χαθούν οι περιουσίες και τα σπίτια όλων μας από τους προδότες που μας κυβερνούν ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ;

Αδέλφια, γι άλλη μια φορά θυμηθείτε, ο Αρμαγεδδώνας δεν θα κάνει εξαιρέσεις, ο χρόνος τελειώνει και θα τελειώσει για όλους μας!!!



Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος 

manifesto.com.gr
Back to top button