breaking newsΕλλάδα

Τζανακόπουλος: «Oι παμμακεδονικές οργανώσεις δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του λαού»

 

«Δεν έχουμε ανοίξει καμία κόντρα με τις παμμακεδονικές οργανώσεις, νομίζω είναι μορφώματα, τα οποία λειτουργούν με έναν ακραίο τρόπο» δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ή πολύ περισσότερο των κατοίκων της Μακεδονίας», συμπλήρωσε μιλώντας στο Epsilon. Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις από τις οργανώσεις απάντησε “ας αντιδρούν. Δεν με απασχολεί ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι παμμακεδονικές οργανώσεις. Αυτό που μπορώ να ακούσω είναι επιφυλάξεις, προβληματισμούς του ελληνικού λαού ή διαφορετικές απόψεις που μπορούν να τοποθετούνται στη δημόσια συζήτηση, αλλά με τους όρους που έχουν επιλέξει να τοποθετούνται οι παμμακεδονικές οργανώσεις μου είναι πλήρως και ολοκληρωτικά αδιάφορες”.

«Δεν ξέρω από που και ως που οι παμμακεδονικές οργανώσεις εκφράζουν αυθεντικά αυτό το εθνικό φορτίο» τόνισε αναφορικά με το αν οι συγκεκριμένες οργανώσεις εκφράζουν την ομογένεια. Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη – Όταν θα υπάρξει θα έρθει στη Βουλή  Υπάρχουν οι πολιτικοί και κοινωνικοί συσχετισμοί για μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή, όταν θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία για το ονοματολογικό, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος,  ανέφερε στη ίδια συνέντευξη. Ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι «δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή και, όταν θα υπάρξει, θα ενημερώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις και τον ελληνικό λαό, για να ακολουθήσει μια ευρεία και διεξοδική συζήτηση». 

tilestwra.com
Back to top button