breaking newsΕλλάδα

Ν.Κοτζιάς για τις σφαίρες: «Με στοχοποιούν» – Δεν αντέχει ούτε την κριτική

 

 

Ο Ν.Κοτζιάς κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας τους καθώς «άγνωστοι» του απέστειλαν φάκελο με τρεις σφαίρες.

Όχι κύριε Κοτζιά στοχοποιείστε λόγω επικείμενης «προδοσίας» με την οποία «προδοσία» προχωρείτε

στην εκχώρηση εθνικών δικαιωμάτων παρά την αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Δεν στοχοποιήστε αλλά γίνεστε στόχος κριτικής όπως γίνεται στους πολιτικούς που ασκούν εξουσία.

Ειδικά αυτοί οι οποίοι στοχεύουν σε «λύση» η οποία αντίκειται και αντιτίθεται στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Αλλά μιλάμε για κριτική και μέχρι εδώ.

Το ποιος μπορεί να έστειλε τις σφαίρες ας ρωτήσει τις παρακρατικές υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς» λέει ο Νίκος Κοτζιάς στο twitter μετά την αποκάλυψη για την επιστολή που έλαβε με την απειλή «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Ο υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει ηθικούς αυτουργούς τα Μέσα Ενημέρωσης που τον «συκοφαντούν» όπως αναφέρει και μοιάζει να ανοίγει μέτωπο με Νέα Δημοκρατία και Εκκλησία ζητώντας να καταδικάσουν.

Επι χρόνια συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια με συκοφαντούν ώστε να με στοχοποιήσουν. Τους ενοχλεί οτι δεν με κρατα κανεις. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή μου. Περιμένω ΝΔ και Ιερά Σύνοδος να τις καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά.

Απειλητική επιστολή προς τον ίδιο και την οικογένειά του δέχθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Τόσκας στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσόκας μίλησε για απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά αλλά και εναντίον της οικογένειας του υπουργού Εξωτερικών.

Όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έλαβε απειλητική επιστολή. “Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα¨αναφερόταν χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο υπουργός η επιστολή ήταν ανώνυμη και έφτασε στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών χθες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Τόσκας το κύριο κλίμα δεν θα διαμορφωθεί από ακραίες φωνές. Αναζητούνται και ποινικές ευθύνες όσων στέλνουν επιστολές ή μιλούν για σφαίρες. Η άποψη της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν, όμως είναι άλλο η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο οι ακραίες απόψεις.

pronews.gr

Back to top button