Διεθνή

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως εντόπισε το κρανίο Γερμανο-ισραηλινής ομήρου και μιλάει για αποκεφαλισμό. Μακάρι να μην είναι αλήθεια…

Η νεαρή Shani Louk, που απήχθη από τη Χαμάς, βρέθηκε αποκεφαλισμένη
αναφέρει η ισραηλινή τηλεόραση i24 NEWS. Προπαγάνδα ή αλήθεια; Μακάρι να μην είναι αλήθεια..

Η οικογένειά της γνώριζε ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 7 Οκτωβρίου, αλλά ήλπιζε ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Η νεαρή Shani Louk, που απήχθη στις 7 Οκτωβρίου στο Nova Music Festival, δολοφονήθηκε από τη Χαμάς. Το κρανίο της βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας. Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα η οικογένεια αυτής της 23χρονης Γερμανοϊσραηλινής, οι εικόνες της οποίας ως ομήρου στο πίσω μέρος ενός αγροτικού οχήματος όπου εμφανιζόταν αναίσθητη και σχεδόν γυμνή είχαν συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Η μητέρα της, η οποία την είχε αναγνωρίσει λόγω των τατουάζ στα πόδια της, ήξερε ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένη, αλλά ήλπιζε ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Λίγες μέρες μετά την απαγωγή της, η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο στη Γάζα.

Την πληροφορία του θανάτου της επιβεβαίωσε αργότερα μέσα στην ημέρα ο πρόεδρος Χέρτζογκ, ο οποίος διευκρίνισε ότι η νεαρή γυναίκα είχε αποκεφαλιστεί. “Λυπάμαι πολύ που ανακοινώνω ότι λάβαμε την είδηση ​​ότι η Shani Nicole Louk δολοφονήθηκε. Το κρανίο της βρέθηκε“, δήλωσε ο Herzog στη γερμανική εφημερίδα Bild. «Αυτά τα βάρβαρα και σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι. Είναι μεγάλη τραγωδία και στέλνω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της», πρόσθεσε ο πρόεδρος, τονίζοντας ότι «περίπου 40 πτώματα που βρέθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς απάντησε δηλώνοντας ότι οι συνθήκες του θανάτου της έδειξαν «την πλήρη βαρβαρότητα της Χαμάς».

Είναι γεγονός ότι όταν ένας στρατός όταν ανακαταλαμβάνει μια εμπόλεμη ζώνη από τον αντίπαλο συχνά εμφανίζει ακρότητες που διέπραξε ο αντίπαλος ή αποκαλύπτει ομαδικούς τάφους ή ντοκουμεντάρει για λογαριασμό του ειδεχθή εγκλήματα πολέμου. Το κατά πόσο κάτι τέτοιο υφίσταται κάθε φορά δεν είναι πάντα εφικτό να τεκμηριωθεί από ανεξάρτητες πηγές..

Μακάρι να μην είναι αλήθεια….

Σε κάθε περίπτωση είδαμε αποκεφαλισμούς σε Αρτσάχ από Αζέρους, στο Ντονμπάς αποκεφαλισμούς Ρωσόφωνων από Ουκρανούς, κατά χιλιάδων Σύρων από δυτικοκινούμενους τζιχαντιστές, Κοπτών από ΙΣΙΣ στη Λιβύη … Σποραδικοί οι μαζικοί έγιναν… οπότε κανείς δεν μπορεί ν΄αποκλείσει τίποτα…

Η Χαμάς οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις αφού είχε στα χέρια της την όμηρο… κάθε σιωπή θα χρεωθεί ως ενοχή…

Στο όνομα καμιάς αλήθειας και δίκιου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τέτοια βία..

Είναι αυτό που λέμε ούτε στον εχθρό μου….

dimpenews.com

Back to top button