breaking newsΚύπρος

“Έμφραγμα” στα κατεχόμενα για ένα λίτρο βενζίνης ..!!(ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

 

“Έμφραγμα” στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου για ένα λίτρο βενζίνης (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)
συντάχθηκε από Μαρία Μασουρή

Η νέα πτώση της τουρκικής λίρας δεν προκαλεί χάος μόνο στα κατεχόμενα, αλλά και στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Ο λόγος; Εκατοντάδες οδηγοί σπεύδουν από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές, προκειμένου να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους με καύσιμα.

Ερασιτεχνικό βίντεο και φωτογραφίες που εξασφάλισε το alphanews.live, καταδεικνύουν την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και την πολύωρη αναμονή των εκατοντάδων οδηγών, μέχρι το σημείο ελέγχου του ψευδοκράτους.

 Κάτοικος της περιοχής περιγράφει στο alphanews.live την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο μήνα και αναφέρει ότι το κυκλοφοριακό χάος και το μποτιλιάρισμα προς το οδόφραγμα, παρατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

“Ταλαιπωρούμαστε πολύ εδώ και ένα μήνα. Τα οχήματα που αναμένουν για να περάσουν στις κατεχόμενες περιοχές κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας προκαλεί προβλήματα στους κατοίκους, δεν υπάρχει διέξοδος από τα σπίτια μας.  Τις τελευταίες δυο βδομάδες έχει τοποθετηθεί στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου και ελεγχόμενο τετράγωνο, αλλά κανένας δεν το προσέχει. Η κατάσταση είναι τραγική, το χάος επικρατεί μέχρι και τα μεσάνυχτα”. 

 

: https://alphanews.live

Back to top button