breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Φαoυτσι τnv εκαvε και δεv εivαι τυxαio αυτo….ΔlΑΒAΣΤΕ !

Φανταστείτε την πανδαισία στα στούντιο γυμναστικής SoulCycle στα βορειοανατολικά της Νέας Υόρκης σήμερα το πρωί (σ.σ. εχθές) όταν ο Τόνι Φάουτσι ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Φανταστείτε το χάος, αν μπορείτε, στον διάδρομο με τα μανιτάρια chaga, στο κατάστημα της Whole Foods, στο Μπρούκλιν.

 

Προσπαθήστε να οραματιστείτε τον πανικό και την υστερία που πρέπει να έχει ξεσπάσει στα εσπρέσο μπαρ στο Edgartown, στο Aspen, στη Santa Monica και στην Bethesda, καθώς χιλιάδες κυρίες με μάσκες στο Lululemon ανακάλυψαν, σχεδόν αμέσως, ότι ο μοναδικός θρησκευτικός ηγέτης που εξακολουθούσαν να τιμούν, η πιο μικροσκοπική εκδοχή του Δαλάι Λάμα, είχε αποφασίσει να αποσυρθεί για πάντα από τη δημόσια ζωή.

Είναι, κυρίες και κύριοι, το ισοδύναμο μιας πυρηνικής συσκευής που πυροδοτήθηκε πάνω από τα πιο συναισθηματικά ευάλωτα μέλη του πιο προνομιούχου πληθυσμού μας. Μπορείτε να φανταστείτε το μακελειό, το κλάμα, τα περιποιημένα χέρια, τα σφιγμένα στο στήθος, που μετά ψάχνουν για Ζάναξ και ακριβές τσάντες.

Από τότε που ο πορτοκαλί άντρας (σσ. ο Τραμπ) κατέλαβε τον Λευκό Οίκο με ένα «ρωσικό πραξικόπημα», ακόμα περισσότεροι 46χρονοι δικηγόροι με σπουδές στο Cornell, με αδύναμους συζύγους, έκλαψαν ξεδιάντροπα δημοσίως.

Δεν υπάρχει αρκετό ροζέ στη Νάπα για να κατευνάσει αυτόν τον πόνο και δεν έπρεπε να είναι έτσι. Δεν πρέπει ποτέ να είναι έτσι. Μόλις πριν από ένα μήνα, ο «Άγιος Tόνι» είπε στους οπαδούς του ότι θα ζούσε άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον, ως ο πιο ακριβοπληρωμένος ομοσπονδιακός υπάλληλος «μέχρι το τέλος της πρώτης, αλλά ελπίζουμε όχι τελευταίας, θητείας του Τζο Μπάιντεν», όπως είπε χαρακτηριστικά και ξέρετε τι σήμαινε αυτό.

Αυτό σήμαινε πολλά περισσότερα άρθρα στην Teen Vogue, πολλές περισσότερες συνεντεύξεις στο NPR, πολλές περισσότερες συμβουλές για μάσκες (είναι αρκετές τρεις;) και φυσικά, με πιο ζωτικής σημασίας οδηγίες για το πώς να περάσετε τις γιορτές. Σε ποιους συγγενείς θα πρέπει να απαγορευτεί η Ημέρα των Ευχαριστιών φέτος;

Ο Δρ. Φάουτσι ξέρει. Α, αλλά όχι πια. Όλα αυτά έχουν τελειώσει. Εκείνος κάθεται με μάσκα στο σπίτι του Μπράιαν Στέλτερ (σ.σ. δημοσιογράφου το CNN) παρακολουθώντας τον Κρις Χέις απόψε επειδή σήμερα το πρωί (σ.σ. εχθές), ο ίδιος ανακοίνωσε την παραίτησή του. 

«Θα φύγω από αυτές τις θέσεις», είπε, καθώς ήταν πάντα περισσότερες από μία, «θα φύγω από αυτές τις θέσεις τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να συνεχίσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου», τόνισε. Πρόκειται για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του; Μα, είναι μόλις 81. Μερικοί από εμάς ήλπιζαν ότι θα ήταν στις θέσεις του για ακόμα 40 χρόνια, αλλά φεύγει τόσο σύντομα, πολύ σύντομα. Γιατί; Τι συμβαίνει εδώ; Μισείτε να πιστεύετε ότι η πολιτική θα μπορούσε να επηρεάσει την κρίση του Tόνι Φάουτσι ως επιστήμονα.

Αν και το έχουν ξανακάνει (!), είναι δυνατόν αυτός ο απόλυτα «ακομμάτιστος» άνθρωπος της ιατρικής να έχει σκεφτεί τι θα μπορούσε να συμβεί τον Νοέμβριο όταν αναλάβει ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο μετά τις ενδιάμεσες εκλογές;

Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν πολύ άσχημο για τον ίδιο; Λοιπόν, ναι, είναι πιθανό να το πιστεύει αυτό, επειδή σε κάποιο βαθμό, ακόμη και ο Τόνι Φάουτσι γνωρίζει ότι ο ίδιος, είναι στην πραγματικότητα ένας επικίνδυνος απατεώνας, ένας άνθρωπος που έχει κάνει πράγματα, τα οποία στις περισσότερες χώρες, τις περισσότερες φορές στην ιστορία, θα αντιμετωπίζονταν ξεκάθαρα ως πολύ σοβαρά εγκλήματα. Έτσι, είναι πιθανό να θέλει να παραιτηθεί προτού να χρειαστεί να τα εξηγήσει όλα αυτά σε ένα νέο Κογκρέσο.

Μπορεί να θέλει να φύγει από την πόλη πλέον και να μετακομίσει, ας πούμε, στο Κέϊμπριτζ, να βρει ένα ασφαλές καταφύγιο για να κρυφτεί πριν από τον απολογισμό της καριέρας του. Είναι απλά μια σκέψη γιατί ειλικρινά, υπάρχουν πολλά που ζητούν απαντήσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Φάουτσι συνιστούσε θεραπείες και προληπτικά μέτρα για την COVID που όχι μόνο δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά γνώριζε ότι δεν είχαν αποτέλεσμα.

Παραδέχτηκε στους New York Times ότι είπε ψέματα για την ανοσία της αγέλης προκειμένου να πουλήσει περισσότερα εμβόλια, τα οποία επίσης δεν είχαν αποτέλεσμα, τα οποία δεν ήταν καν εμβόλια, αλλά έβλαψαν πολλούς ανθρώπους, δεκάδες χιλιάδες.

Στη συνέχεια είπε δημόσια ψέματα για τις μάσκες. «Θα πρέπει να φοράτε μία καθώς οδηγείτε ποδήλατο, παίρνετε πάρα πολύ οξυγόνο που ενισχύει τη ζωή. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα. Να μοιάζετε περισσότερο με ένα δέντρο». Αυτά έλεγε δημοσίως, αλλά κατ’ ιδίαν, έγραφε ότι «Η τυπική μάσκα που αγοράζετε σε ένα φαρμακείο δεν είναι πραγματικά αποτελεσματική στο να κρατήσει μακριά έναν ιό». Α, αυτό το γνώριζε.

Καθώς τα παιδιά σας ασφυκτιούσαν κατά τη διάρκεια του γυμναστηρίου φορώντας μάσκα, ο Tony Fauci γνώριζε ότι δεν απέδιδαν και μετά υπάρχει και αυτό, το ίσως πιο αξιοσημείωτο έγκλημά του. Δεν υποβάθμισε απλώς αλλά συσκότισε την προέλευση της πανδημίας, προφανώς σε συνδυασμό με την κινεζική κυβέρνηση. Ο Tony Fauci συγκάλυψε στοιχεία ότι αυτός, ο Tony Fauci, βοήθησε στη δημιουργία αυτού του ιού εξαρχής. Εδώ είναι ο Tony Fauci τον περασμένο Ιούλιο, που καταθέτει ενόρκως ενώπιον του Κογκρέσου.

Ραντ Πολ: Δρ Φάουτσι, γνωρίζοντας ότι είναι έγκλημα να λέτε ψέματα στο Κογκρέσο, θέλετε να ανακαλέσετε τη δήλωσή σας της 11ης Μαΐου, όπου ισχυριστήκατε ότι το NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) δεν χρηματοδότησε ποτέ έρευνα Gain Of Function (έρευνα κέρδους λειτουργίας είναι ιατρική έρευνα που τροποποιεί γενετικά έναν οργανισμό με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις βιολογικές λειτουργίες των γονιδιακών προϊόντων) στη πόλη Γουχάν της Κίνας;

Φάουτσι: Γερουσιαστή Πολ, δεν είπα ποτέ ψέματα ενώπιον του Κογκρέσου και δεν ανακαλώ αυτή τη δήλωση. Αυτό το χαρτί στο οποίο αναφέρεστε κρίθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό ως μη Gain Of Function. Τι ήταν; Αφήστε με να τελειώσω.

Ραντ Πολ: Λαμβάνετε έναν ζωικό ιό και αυξάνετε τη μεταδοτικότητά του στον άνθρωπο. Λέτε ότι αυτό δεν είναι Gain Of Function;

FAUCI: Ναι, αυτό είναι σωστό και γερουσιαστά Πολ, δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε, ειλικρινά.

Ω! Ο Δρ Φάουτσι συναντά έναν πραγματικό γιατρό, που δεν είναι καλλιτέχνης της πλάκας, ο οποίος κάνει απλές ερωτήσεις και απαιτεί άμεσες απαντήσεις. Ο Φάουτι έλεγε ψέματα σε αυτό το απόσπασμα. Ήξερε ότι έλεγε ψέματα. Όπως ανέφερε πρόσφατα το Intercept: «Επιστήμονες που εργάζονταν στο πλαίσιο μιας επιχορήγησης του NIH του 2014 στην EcoHealth Alliance για τη μελέτη των κορωνοϊών των νυχτερίδων συνδύασαν το γενετικό υλικό από έναν γονικό κορωνοϊό γνωστό ως WIV1 με άλλους ιούς». Ω, κατασκεύαζαν πιο ισχυρούς ιούς. Ο ίδιος ο Φάουτσι το επέβλεπε.

Στη συνέχεια, το Intercept μίλησε με αρκετούς ιολόγους και διαπίστωσε ότι «επτά είπαν ότι η εργασία φαίνεται να πληροί τα κριτήρια του NIH για έρευνα Gain Of Function». OK, έρευνα Gain Of Function, άρα γίνονταν. Δεν επιτρέπεται σε αυτή τη χώρα να συμβαίνει, επομένως την πραγματοποιούσαν στα διάφορα εργαστήριά τους, συμπεριλαμβανομένου ενός που ανήκει στην κινεζική κυβέρνηση και πολλών βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία.

Τι γινόταν στ’ αλήθεια εκεί; «Ω, σκάσε. Μη ρωτάς. Δουλεύεις για τον Πούτιν!», είναι η απάντηση που παίρνεις. Λοιπόν, κάποια στιγμή, κάποιος θα αγνοήσει τις απειλές αυτές και θα προχωρήσει, κάνοντας την ερώτηση, «γιατί έχουμε όλα αυτά τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία και σε άλλες περιοχές»; Και η δικαιολογία δεν είναι ότι η Ουκρανία είναι μια σοβαρή εστία φαρμακευτικής έρευνας. Την απάντηση δεν την ξέρουμε, αλλά κάποια στιγμή ο κόσμος θα τη μάθει.

Τώρα, το Intercept μίλησε με έναν ιολόγο που ονομάζεται Βίνσεντ Ρακανιέλο, είναι καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας στο Κολούμπια. «Δεν υπάρχει αμφιβολία», είπε, «από την απώλεια βάρους των ποντικών στη μελέτη, πρόκειται για Gain Of Function. Ο Tόνι Φάουτσι κάνει λάθος που λέει ότι δεν είναι και μου προκαλεί εντύπωση αυτό».

Και φυσικά, ο Φάουτσι θα γνώριζε ότι έκανε «λάθος», αλλά δεν έκανε, απλά έλεγε ψέματα όταν είπε ότι δεν ήταν έρευνα Gain Of Function. Ήταν. Όλα αυτά γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα σήμερα. Το Intercept, σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, δεν είναι δεξιό ΜΜΕ. Είναι ένα αριστερό ΜΜΕ. Κάποια στιγμή, λοιπόν, όλο αυτό πρόκειται να δημοσιοποιηθεί και φαίνεται ότι επιταχύνεται η διαδικασία. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που φεύγει ο Φάουτσι τώρα.

Στη συνέχεια, στα τέλη του περασμένου έτους, το NIH σχεδόν το παραδέχτηκε. Σε επιστολή προς την Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής, ένας αξιωματούχος του NIH, ονόματι Λόρενς Τάμπακ, έγραψε ότι είχε διεξαχθεί ένα «περιορισμένο πείραμα» στη Γουχάν, προκειμένου να ελεγχθεί εάν «πρωτεΐνες ακίδας από φυσικούς κορωνοϊούς νυχτερίδων που κυκλοφορούν στην Κίνα, ήταν ικανές να συνδεθούν με ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 σε ποντίκι». Πείραμα Φρανκενστάιν δηλαδή.

Γιατί στο διάολο το έκαναν αυτό; Α, και κατέστρεψαν τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο στη διαδικασία όλου αυτού. Κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη. Κανείς δεν έχει χρεωθεί όλο αυτό το τερατούργημα. Κανείς δεν το παραδέχτηκε ποτέ πραγματικά, αλλά ξέρουμε ότι ο Tόνι Φάουτσι γνώριζε πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε επειδή ήταν αυτός που ενέκρινε τις επιχορηγήσεις. Οι ιολόγοι έλεγαν μανιωδώς στον Φάουτσι, σε πραγματικό χρόνο, ότι πιθανώς εμπλεκόταν η έρευνα Gain Of Function στην εξάπλωση της πανδημίας, που χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, επί εποχής Ομπάμα.

Στις αρχές του 2020, ο Κρίστιαν Άντερσεν, ιολόγος στο Ινστιτούτο Scripps στη La Jolla της Καλιφόρνια, έγραψε στον Φάουτσι ότι «Μερικά από τα χαρακτηριστικά (δυνητικά) του ιού φαίνονται σχεδιασμένα».

Ο Ντέιβιντ Μπάλτιμορ, εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε ότι βρήκε «σοβαρά στοιχεία για την προέλευση του ιού», αμφισβητώντας ανοιχτά την ιδέα της φυσικής προέλευσης του SARS2.

Ο Tόνι είδε επίσης αυτή την αξιολόγηση, από την αρχή. Ως απάντηση αυτού, συγκάλεσε μια επείγουσα συνεδρίαση και είπε στους υφιστάμενούς του να διαβάσουν σχετικά με την έρευνα Gain Of Function, μια εργασία που συντάχθηκε από μία επιστήμονα που διεξάγει πειράματα με νυχτερίδες στη Γουχάν, στο κινεζικό στρατιωτικό εργαστήριο εκεί.

Άρα, γνώριζε από την αρχή και πολλοί άνθρωποι ήξεραν και όλοι μας είπαν ψέματα και εξακολουθούν να μας λένε ψέματα και ούτε ένα άτομο από αυτά δεν έχει λογοδοτήσει. Αλλά δημόσια, ο Φάουτσι αρνήθηκε να μιλήσει για έρευνα Gain Of Function. Αντίθετα, ζήτησε τη σύλληψη του πιο εξέχοντος επικριτή του, επειδή δεν είναι σταλινικός ή κάτι αντίστοιχο.

Μάργκαρετ Μπρέναν (δημοσιογράφος του CBS): Ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ, είπε στον γενικό εισαγγελέα ότι πρέπει να διωχθείτε.

Φάουτσι: Ναι, θα πρέπει να γελάσω με αυτό. Εγώ πρέπει να διωχθώ; Αλήθεια, τι συνέβη στις 6 Ιανουαρίου, γερουσιαστά;

«Ω, θα έπρεπε να διωχθεί ένας εν ενεργεία γερουσιαστής των ΗΠΑ για ερωτήσεις που δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω γιατί θα αποκάλυπταν εγκληματική συμπεριφορά και παρεμπιπτόντως, στις 6 Ιανουαρίου ο Tεντ Κρουζ ήταν μέσα στο Καπιτώλιο, με την ζωή του να απειλείται». Λοιπόν, αυτή ήταν μια από τις πολλές πολύ εμφανείς επιδείξεις σκληρής κομματικής συμπεριφοράς από έναν τύπο που υποτίθεται ότι είναι υπάλληλος της δημόσιας υγείας.

Όταν ο Φάουτσι είναι πρόθυμος να επιτεθεί στους επικριτές του, στους πολιτικούς του αντιπάλους, και μετά να πει ψέματα για την προέλευση της Cocid-19, εγείρει πολλά ερωτήματα και ένα από αυτά είναι, για τι άλλο λέει ψέματα; Πρέπει να το μάθουμε.

Ίσως θυμάστε ότι το 2020, ο Τόνι Φάουτσι δήλωσε ότι η ρεμδεσιβιρη, ένα φάρμακο που παράγεται από τον φαρμακευτικό γίγαντα Gilead, θα ήταν η λύση για την COVID. Το θυμάστε αυτό; Είπε ότι «αυτό θα είναι το πρότυπο φροντίδας». Τώρα, ο ίδιος, δηλαδή ο τύπος που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, είπε πως γνώριζε ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δεν είχε πραγματοποιήσει ούτε μια συμβουλευτική συνάντηση για αυτό το φάρμακο. Αλλά με τη χαμηλή τιμή των μόλις 48.000 δολαρίων (!) ανά δόσης, ο Φάουτσι υποσχέθηκε ότι η ρεμδεσιβίρη θα μπορούσε να συντομεύσει την παραμονή μας στο νοσοκομείο εάν κολλούσαμε ποτέ την COVID, εφόσον η μάσκα μας γλιστρούσε από το πρόσωπο για ένα δευτερόλεπτο. 

Έτσι, μετά από μήνες, η αλήθεια έγινε αδύνατο να κρυφτεί όπως έγινε με το εμβόλιο. Η ρεμδεσιβίρη όχι μόνο δεν αποδίδει όπως διαφημίστηκε, αλλά αντιθέτως οδήγησε πολλούς ανθρώπους στο θάνατο. Μέχρι και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι τώρα εναντίον του φαρμάκου. «Υπάρχει μία υπό όρους σύσταση κατά της χρήσης της ρεμδεσιβίρης», λέει ο ΠΟΥ. «Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να υποστηρίζουν τη χρήση του». Σοβαρά; Τι έγινε όμως στο μεταξύ; Λοιπόν, οι φίλοι του Τόνι Φάουτσι στη Gilead, μιας εταιρείας που ήταν υπό πτώση, σύμφωνα με ορισμένους, έβγαλαν έναν τόνο λεφτά.

Αυτό συνέβη με όλους, όπως με τους άλλους φίλους του Tony Fauci στην Pfizer και τη Moderna, καθώς εκείνος έκανε τον γύρο των ΜΜΕ μιλώντας για τη μόνη λύση στην κρίση, που ο ίδιος βοήθησε στο να δημιουργηθεί, που ήταν, φυσικά, το εμβόλιο, το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι εμβόλιο.

Φάουτσι: Όταν οι άνθρωποι εμβολιάζονται, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ότι δεν πρόκειται να μολυνθούν.

Φάουτσι: Θέλω να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι είναι με τις μάσκες τους. Νομίζω ότι η ιδέα να βγάλουμε τις μάσκες δεν είναι κάτι που θα έπρεπε καν να σκεφτούμε.

Φάουτσι: Είναι, όπως είπαμε, πρόκειται για μιας πανδημία των ανεμβολίαστων.

Ξέρετε, πρόκειται πραγματικά για ένα κατηγορητήριο εναντίον του, και δεν αφορά μόνο τον Φάουτσι, ο οποίος είναι προφανώς ανέντιμος και εμπλέκεται σε όλα όσα φαίνονται πως αποτελούν εγκλήματα. Δεν είμαστε υπηρεσία επιβολής του νόμου, φαίνεται ότι είναι εγκλήματα. Αλλά πρόκειται και για ένα κατηγορητήριο κατά του συστήματός μας και για όλους εμάς στα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, πως είναι δυνατόν ένας τύπος που ήταν υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της COVID-19 στην Αμερική, ο οποίος ελεγε τόσα πολλά πράγματα κατ’ επανάληψη, το ένα μετά το άλλο, βδομάδα με βδομάδα, μήνα με τον μήνα, χρόνο με το χρόνο, που αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικα, να έχει ακόμα τη δουλειά του; Πώς γίνεται αυτό;

Είναι κάτι σαν την αποχώρηση από το Αφγανιστάν. Κανένας υπεύθυνος δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Ήταν υπεράνω. Πρόκειται για ένα δυσλειτουργικό σύστημα που πρέπει να επιδιορθωθεί άμεσα. Δεν είναι κομματικό το ζήτημα. Και το ίδιο ισχύει και με το λεγόμενο εμβόλιο, που δεν είναι εμβόλιο. Παρεμπιπτόντως, κάνατε το εμβόλιο της ευλογιάς, κάνατε το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, κάνατε το εμβόλιο της παρωτίτιδας. Πάθατε ποτέ αυτές τις ασθένειες; Έχετε παρωτίτιδα σήμερα; Πάθατε ευλογιά την περασμένη εβδομάδα; Έχετε πολιομυελίτιδα; Όχι, γιατί αυτά είναι εμβόλια. Όμως πιθανότατα να κολλήσατε την COVID αφού κάνατε το εμβόλιο και κάποιοι να αντιμετώπισαν και χειρότερη μοίρα. Συνέβη με τον Τόνι Φάουτσι.

Έτσι, έπρεπε να αλλάξει λίγο τη γραμμή του επειδή είχε COVID. Έκανε τόσες πολλές ενέσεις αλλά κόλλησε την COVID. Έτσι, ίσως το εμβόλιο κατά της COVID, στην πραγματικότητα, να μην προλαμβάνει τις λοιμώξεις. Και ίσως η ρεμδεσιβιρη να μην έχει καμια θετική επίπτωση στην πραγματικότητα.

Εντάξει, αλλά ο Tony Fauci ήταν συνεπής σε κάτι, σε ένα μόνο πράγμα, και αυτό ήταν ότι έπρεπε να δοθεί περισσότερη εξουσία στην κυβέρνηση Μπάιντεν και στους προστάτες του. Εδώ μας εξηγεί αυτόν τον Ιούλιο ότι η μόνη του λύπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήταν η μη εξάλειψη κάθε τελευταίας πολιτικής ελευθερίας στη χώρα για λογαριασμό του Τζο Μπάιντεν.

Φάουτσι: Γνωρίζουμε τώρα, δυόμισι χρόνια αργότερα, ότι περίπου το 50 έως το 60% της μετάδοσης συμβαίνει από κάποιον χωρίς συμπτώματα, είτε από κάποιον που δεν θα παρουσιάσει ποτέ συμπτώματα είτε από κάποιον που βρίσκεται στο προσυμπτωματικό στάδιο. Αν το γνωρίζαμε τότε, ο ύπουλος χαρακτήρας της εξάπλωσης στην κοινότητα θα προκαλούσε μεγαλύτερο συναγερμό και θα υπήρχαν πολύ, πολύ πιο αυστηροί περιορισμοί.

Πολύ πιο αυστηροί περιορισμοί! Δεν είμαστε ο Σίγκμουντ Φρόιντ, αλλά αν δεν έχεις λίγη σεξουαλική ευχαρίστηση, όπως είπε, «αυστηροί περιορισμοί», είσαι τυφλός στο προφανές. Αλλά όλα αυτά είναι ψεύτικα, εντελώς ψεύτικα. Έχει μελετηθεί. Ερευνητές στο Johns Hopkins παραδέχονται ότι τα lockdown στην πραγματικότητα δεν λειτούργησαν. Κατέστρεψαν τις ζωές των ανθρώπων χωρίς κανέναν λόγο. Στα τέλη του 2020, μια ομάδα επιδημιολόγων προσπάθησε να προειδοποιήσει το κοινό επειδή όλο αυτό το είδαν να έρχεται και έγραψαν κάτι που ονομαζόταν «Η Διακήρυξη του Μεγάλου Μπάρινγκτον».

Να πώς το αφεντικό του Τόνι Φάουτσι, ο εντελώς απαξιωμένος, στην πραγματικότητα, αποκρουστικός Φράνσις Κόλινς, ο τύπος που έπεισε τους ευαγγελιστές να κάνουν όλοι το εμβόλιο επειδή είναι θέλημα Θεού, αυτός ο τύπος, ορίστε πώς απάντησε.

Ο Κόλινς έγραψε στον Φάουτσι σε ένα email τον Οκτώβριο του 2020 «Δείτε https://gbdeclaration.org/ Αυτή η πρόταση… φαίνεται να τραβάει πολύ προσοχή και μάλιστα έχει συνυπογραφή από τον νικητή του βραβείου Νόμπελ, Μάικ Λεβίτ απο το Στάνφορντ. Πρέπει να υπάρξει μια γρήγορη απάντηση των όσων ισχυρίζεται».

Γιατί να μην αξιολογηθούν οι απόψεις τους; Οι επιστήμονες διαφωνούν μαζί του. Δεν πρέπει να καταλάβουμε γιατί διαφωνούν; Όχι, απλώς ανοίξτε τη μηχανή του ψέματος των NBC News, CNN, New York Times και καταστρέψτε τον, κλείστε τον, πετάξτε τα στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βάλτε τους τεχνολογικούς ολιγάρχες προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να ακούσει τι λένε.

Αυτό κυριολεκτικά έκαναν. Δεν ενεργούν έτσι οι επιστήμονες. Έτσι ενεργούν οι δικτάτορες και μάλιστα ο ίδιος ο Φάουτσι επανέλαβε το επιχείρημα ξανά σήμερα. «Ο Τόνι Φάουτσι είναι η ενσάρκωση της επιστήμης», είπε ο Tόνι Φάουτσι, και δεν πρέπει ποτέ αυτό να αμφισβητηθεί.

Φάουτσι: Λοιπόν, αν προσπαθείτε, ξέρετε, να με αντιμετωπίσετε ως υπάλληλο δημόσιας υγείας και ως επιστήμονα, δεν επιτίθεστε πραγματικά όχι μόνο στον Dr. Tony Fauci. Επιτίθεστε στην επιστήμη.

Φάουτσι: Είμαι ο κακός για ένα ολόκληρο υποσύνολο ανθρώπων γιατί αντιπροσωπεύω κάτι που τους είναι άβολο. Λέγεται αλήθεια.

Εντάξει, καταρχάς οι μόνοι που αναφέρονται στον εαυτό τους δημόσια, όχι ειρωνικά σε τρίτο πρόσωπο, είναι ο Φιντέλ Κάστρο και οι ψυχικά ασθενείς. Εντάξει; Λοιπόν, θα έπρεπε όλο αυτό να αποτελεί συμβουλή προς εκείνους. «Είμαι η επιστήμη. Είμαι το κράτος. Το κράτος είμαι εγώ». Ουάου! Πάτα στη γη μεγαλομανή άντρα. Πρόκειται για τρέλα και όμως ο Φάουτσι δεν έχει υποστεί τίποτα για αυτό το είδος της συμπεριφοράς εδώ και χρόνια. Τιμωρούνται μόνο όσοι τον επικρίνουν.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν συνέλαβε έναν από τους κορυφαίους επικριτές του Tόνι Φάουτσι, τον Πίτερ Ναβάρο. Τον συνέλαβαν έξω από το αεροδρόμιο Ρίγκαν. Ο Μέρικ Γκάρλαντ κατέστρεψε επίσης τις ζωές αρκετών συνεργατών του Tραμπ για το υποτιθέμενο έγκλημα του ψέματος σε ομοσπονδιακούς αξιωματούχους. Πρόσφατα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν ήταν απασχολημένο με την έφοδο στο σπίτι του πρώην προέδρου για τη διατήρηση απόρρητων εγγράφων, συμπεριλαμβανομένης μιας επιστολής του Μπάρακ Ομπάμα.

Έτσι λοιπόν αντιμετωπίζονται οι επικριτές, αλλά την ίδια στιγμή, άνθρωποι όπως ο Tόνι Φάουτσι, ο οποίος προφανώς σχεδίασε το πιο καταστροφικό γεγονός στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία και μετά είπε ψέματα γι’ αυτό, αποσύρεται ως ήρωας.

Και όλα αυτά, ακριβώς όπως οι γραφειοκράτες στο Πεντάγωνο, που δημιούργησαν την ταπεινωτική μας απόσυρση από το Αφγανιστάν, καταστρέφοντας την αξιοπιστία, που σκότωσε Αμερικανούς, δεν θα έχουν καμία τιμωρία. Ο Tόνι Φάουτσι λαμβάνει την τεράστια κρατική του συνταξιοδότηση και θα σας κάνει διαλέξεις από τα πλατό του CNN πολύ, πολύ σύντομα. Λοιπόν, τι ακριβώς πρόκειται να κάνουν οι Ρεπουμπλικάνοι για αυτό, εάν πάρουν την εξουσία τον Ιανουάριο στο Κογκρέσο και στη Βουλή; Για τι άλλο είπε ψέματα ο Τόνι Φάουτσι

 

πηγη

Back to top button