Διεθνή

Κάποιοι γιατροί ανησυχούν αφού οι αντίστοιχες μελέτες στα ζώα έδειξαν πως όσα εμβολιάστηκαν με mRNA πέθαναν όλα αφότου μολύνθηκαν από νέα ισχυρότατη μετάλλαξη!!

H Δρ. Sherri Tenpenny εξηγεί πώς τα εμβόλια mRNA μπορεί να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους 3-6 μήνες μετά την ένεση.

H Δρ Sherri Tenpenny δίνει σημαντικές πληροφορίες! Αναφέρει πως παρατηρήθηκε υπερ-ανοσολογική απόκριση σε πειραματόζωα σε προηγούμενες προσπάθειες εμβολίων κορωνοϊού, όπως το SARS και το MERS,κι αυτό ήταν ένα επίμονο πρόβλημα.

Όλα είναι καλά για λίγο, μέχρι τα ζώα να εκτεθούν στον άγριο μεταλλαγμένο ιό.

Η Δρ Tenpenny και άλλοι επιστήμονες έχουν προβλέψει ότι εκατομμύρια μπορεί να πεθάνουν και θα κατηγορηθεί γι αυτό ένα νέο στέλεχος του COVID, κάνοντας ένα εγχείρημα για ακόμη πιο ισχυρά αλλά ίσως και πιο επικίνδυνα ”πρωτοπορικά” εμβόλια.Η Sherri Tenpenny είναι Αμερικανίδα οστεοπαθητικός παθολόγος….Βέβαια έχει στοχοποιηθεί για τις απόψεις της …

Και η Γιατρός Dr. Lee Merritt:σε μελέτες στα ζώα αφότου εμβολιάστηκαν με mRNA τεχνολογία όλα τα ζώα πέθαναν αφότου επαναμολύνθηκαν.

Ωστόσο η άποψη των 2 γιατρών όλως περιέργως συμπίπτει με τις στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες Ισραήλ που φοβούνται ότι «η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού εν μέσω επιδημίας μπορεί να προκαλέσει ανθεκτικές μεταλλάξεις» και να φέρει καταστροφή.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στη λογική της μια άποψης της μιας αλήθειας στην επιστήμη.Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς..Η επιστήμη είναι εξελικτική γιατί ακριβώς σε αυτήν δεν ισχύει και δεν μπορεί να ισχύει το δόγμα της 1 αλήθειας. Η κάθε ζωή είναι άξια ζωής κι ας είναι η 1 στο 1.000.000. Οι άνθρωποι δεν είναι ψηφία στο κοντέρ της στατιστικής.. Πρέπει να διασφαλιστεί ο πλουραλισμός η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και της δημόσιας διαβούλευσης σε ένα θέμα καίριο που αφορά την υγεία του καθενός. Ο καθένας πρέπει μέσω της πληροφόρησης  που δεν θα είναι μονόπλευρη να είναι ελεύθερος ν΄αποφασίσει για ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή κι υγεία στο πλαίσιο της κατοχυρωμένης και σεβαστής αυτοδιάθεσης συλλέγοντας ετερόκλητη πληροφόρηση.

Vaccination anti-Covid-19, état des lieux - AIMSIB

Κάποιος μεγάλος ποιητής έγραψε για τους κριτικούς λογοτεχνίας ότι είναι ”οι μπάτσοι της ποίησης” είναι καιρός να επιστρέψουμε αυτό τον χαρακτηρισμό και στους ασκούντες την λογοκριτική της αντίθετης επιστημονικής άποψης όποιας κι αν είναι αυτής ότι είναι ”οι μπάτσοι της ιατρικής και της επιστήμης”…

dimpenews.com

Back to top button