breaking newsΕλλάδα

Ειπε: Οι πρώτες αλλαγές φύλων να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο και….ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ !

Αυτη ειναι η δnμοκρατια των Mnτσoτακnδωv, συγvωμn, η τpoμoκpατiα ειναι το σωστο…

 

Δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον Βασίλη Τσιάρτα για τις δηλώσεις που είχε κάνει για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλλου. Ας θυμηθούμε την δήλωση που είχε κάνει ο Βασίλης Τσιάρτας. 

 ” οι πρώτες αλλαγές φύλλων να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα σας “

Αυτή ήταν η δήλωση του Βασίλη Τσιάρτα και του επεβλήθη ποινή δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 πρόστιμο γιατί πρόσβαλε τους ομοφυλόφιλους. 

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε , σε αυτά τα αίσχη , δεν υπάρχει προσβολή; Όταν ο κάθε ανώμαλος βάζει στα γεννητικά του όργανα μπροστά εικόνες Αγίων , αυτό τι είναι ; Δεν είναι προσβολή ; Δεν προσβάλει το Χριστιανικό αίσθημα των Ελλήνων; Όταν ντύνονται προκλητικά με ράσα ως παπάδες και φιλιούνται , δεν προσβάλουν τον θεσμό της Εκκλησίας ; Όταν ο άλλος είναι γυμνός και έχει πάνω του την Ελληνική σημαία δεν προσβάλει το Εθνικό μας σύμβολο ;  

Δεν ντρέπεστε καθόλου πια σε αυτήν την χώρα ; Που ηταν ο Ιερώνυμος και η Ιερά Σύνοδος να πάρει θέση και να καταγγείλει αυτά τα αίσχη.  Γιατί να πάει κατηγορούμενος ο Β. Τσιάρτας και να μην πάνε αυτά τα ρεμάλια. 

Εγώ επικροτώ τις δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα.  ΕΥΓΕ Βασίλη . Απλά λυπάμαι που δεν είχα κάνει εγώ αυτή την δήλωση!!! 

Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν τέτοιες αποφάσεις. ΕΥΓΕ Βασίλη , και κάντε μου μήνυση. 

πηγη

Σε 10 μήνες φυλάκιση και 5.000€ χρηματική ποινή με αναστολή καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών παλαίμαχος αθλητής για τρανσφοβική ανάρτηση του το 2017 κατά το χρόνο που συζητούσε η Βουλή το νομοσχέδιο για την Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου με την οποία διέγειρε αναγνώστες σε πράξεις μίσους και διακρίσεων. 

Με την ίδια απόφαση καταδικάστηκε και σε 7 μήνες με αναστολή έτερο πρόσωπο για τρανσφοβική εξύβριση μετά την ανάρτηση. 

Την μήνυση είχε υποβάλει η αείμνηστη Marina Galanou ως πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών. Δεν πρόλαβε να δει την δικαίωση της. Ήμουν δικηγόρος της και τότε και σήμερα. 

Συγκλονιστικοί μάρτυρες στο ακροατήριο ο Thanos Vessis, σύντροφος της Μαρίνας και εκδότης του Πολύχρωμου Πλανήτη, η Parvy Palmou ψυχοθεραπεύτρια του ΣΥΔ και φυσικά η Άννα Απέργη, πρόεδρος του ΣΥΔ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

Είναι η πρώτη απόφαση εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979 όπως τροποποιήθηκε το 2014 για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω ταυτότητας φύλου.

πηγη

 

Back to top button