Διεθνή

Η Ν Αφρική ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά των ΗΠΑ, Αγγλίας για συνέργεια-υπόθαλψη του Ισραήλ στη Γενοκτονία Γάζας. 50 δικηγόροι συντάσσουν το φάκελο για δίκη στη Χάγη! Δεν είναι Χάγη είναι …… η Νέα Νυρεμβέργη.

Η Ν Αφρική ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά των ΗΠΑ, Αγγλίας για συνέργεια-υπόθαλψη, συνενοχή και υποστήριξη του Ισραήλ στη Γενοκτονία Γάζας. 50 δικηγόροι συντάσσουν το φάκελο για δίκη στη Χάγη! Δεν είναι Χάγη είναι …… η Νέα Νυρεμβέργη.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει τώρα να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν». Μετά την καταγγελία της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα στο Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης (ICJ), 47 Νοτιοαφρικανοί δικηγόροι ετοιμάζουν μήνυση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου για συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου που διέπραξε το Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα!

“Υπό την διεύθυνση ενός δικηγόρου της Νότιας Αφρικής του Wikus Van Rensburg, μα ομάδα 50 νομικών προετοιμάζει μια δίκη κατά ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου με επίκεντρο τη συνενοχή-συνέργεια των δύο χωρών σε εγκλήματα πολέμου που διέπραξε το Ισραήλ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη»..”

Δεν είναι η Χάγη είναι η Νέα Νυρεμβέργη κατά Ισραήλ και των Ανερικανοναζήδων και Αγγλίας. 50 δικηγόροι προετοιμάζουν ένα νέο dossier κατά ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου για συνέργεια στη Γενοκτονία της Γάζας από το Ισραήλ!

dimpenews.com

Back to top button