breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

“ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ” – ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ – “ΟΧΙ” ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

axepa-1024x408

«Υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα για τα εμβόλια που είναι ατομική βόμβα»…

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, από τις 7.00 μέχρι τις 11.00 π.μ. και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30 π.μ. στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ.

Σημιειώθηκε μάλιστα ένταση, όταν ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ, σε μία περίεργη εμφάνιση, είπε πως δεν υπάρχουν αμφισβητίες των εμβολίων, μεταξύ των υγειονομικών, και όσοι υπάρχουν τους δίνουν στα ΜΜΕ, προκαλώντας την οργή συναδέλφων του, καθώς είδαν πως επιχειρείται να «κουκουλωθεί» η ουσία της διαμαρτυρίας.

«Έχω τέσσερα παιδιά, Μας πετάνε στους δρόμους, ενώ μας χειροκροτούσαν στα μπαλκόνια. Δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι. Υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία «βόμβα» για τα εμβόλια», είναι μερικά από τα λόγια που ακούγονται.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΗΣ:

«Την Παρασκευή 16/7/2021 έγινε στο κτίριο της ΕΔΟΘ  συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων υγειονομικών της Κεντρικής Μακεδονίας. Μοναδικό θέμα ο προωθούμενος από την κυβέρνηση υποχρεωτικός εμβολιασμός  των υγειονομικών και οι προσπάθειες εκφοβισμού και διάσπασης τους.

Ομόφωνα οι εκπρόσωποι των υγειονομικών στηρίζουν την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του covid – 19 αλλά τάσσονται  κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και των απειλών για ποινές, περικοπές μισθών και απολύσεις. Καταδικάζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ως αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και προσβλητικές απέναντι σε εργαζόμενους που στήριξαν από την πρώτη στιγμή το περιφρονημένο, συκοφαντημένο και αποδεκατισμένο από την κυβέρνηση δημόσιο σύστημα υγείας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Οι εκπρόσωποι των υγειονομικών σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας καλούν την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθούν άμεσα, αποφασιστικά και δυναμικά για το θέμα.

Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό μας, τον covid – 19 αλλά και σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας διχάσει και να μας εκφοβίσει», υπογραμμίζουν στην ανακοίνωση.

Μάλιστα, μερίδα υγειονομικών φώναζε ότι δεν έχουν πειστεί από τα εμβόλια τύπου mRNA και δεν πρόκειται να εμβολιαστούν, ενώ σύντομα θα δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για αυτά τα εμβόλια.

makeleio

Back to top button