Ελλάδα

Mισθo 1.000 ευpώ/μέpα ο νεαpός CEO της ΔEΗ, κ. Γιώpγος Στάσσnς, η πpοσωπικn επιλoγή του Μnτσoτάκn ! ! !

 Πριν πληρώσεις την ΔΕΗ διάβασε αυτό….

Λεφτα υπαρχουν για ημετερους…

 Ο άριστος Διοικητής με μισθό 1.000 ευρώ/μέρα και “φουσκωμένο” βιογραφικό Γιώργος Στασσής…

Μπορεί να πληρώνουμε το ακριβότερο Ρεύμα στην Ευρώπη κι άρα στον κόσμο, αλλά τουλάχιστον έχουμε Άριστους να μας κυβερνούν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα παραπονεθείτε ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό του Ρεύματος, τουλάχιστον να νιώσετε υπερήφανοι ότι η Ελλάδα έχει στην διοίκηση της μεγαλύτερης εταιρίας στα Βαλκάνια, έναν άριστο που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και για να γίνει αυτό πραγματικότητα, τον πληρώνουμε 1.000 ευρώ την μέρα. Αλλά χαλάλι του.

Ο νεαρός CEO της ΔΕΗ, κ. Γιώργος Στάσσης, ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης ο προηγούμενος διοικητής, που κατάφερε να μην αυξήσει το Ρεύμα ούτε 1 ευρώ, την περίοδο 2015 – 2019, αλλά και να διαχειριστεί τα χρέη που άφησε ο Αντώνης Σαμαράς, όπως των θαλασσοδάνειο των 5,5 δισεκατομμυρίων, ο μηχανολόγος μηχανικός Μανώλης Παναγιωτάκης, που εργάστηκε 47 χρόνια στη δημόσια επιχείρηση, με βάση τα επίσημα στοιχεία το 2018 είχε πάρει 68.100 ευρώ και για τη θητεία του το 2019, ώς τον Σεπτέμβριο που υπέβαλε την παραίτησή του, έλαβε περίπου 57.000 ευρώ.

Το συνολικό ετήσιο κόστος ολόκληρης της διοίκησης της ΔΕΗ τη συγκεκριμένη χρονιά διαμορφώθηκε σε 214.768,86 ευρώ, ποσό που είναι λιγότερα από όσα εισοδήματα παίρνει μόνος του Γιώργος Στάσσης !!!!



πηγη 

Back to top button