breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έπαθαν σοκ! Κατέρρευσε ξανά τενίστας σε live μετάδοση

 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησής του με τον Γιοσούκε Βατανούκι στο τουρνουά τένις της Ουάσινγκτον, ο Κινέζος τενίστας Γου Γιμπίνγκ, λιποθύμησε και κατέρρευσε.

Ο Γου Γιμπίνγκ προηγούνταν με 4-1 games στο πρώτο σετ του αγώνα χθες Δευτέρα (31/7) και κατευθυνόμενος προς την καρέκλα του, όπως δείχνει βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, έχασε τις αισθήσεις του κι έπεσε στο έδαφος.

Άμεση ήταν η επέμβαση του ιατρικού τιμ. Αφού συνήλθε αποχώρησε από το ματς και από από το τουρνουά.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον Ιούλιο που του συνέβη τέτοιο περιστατικό. Στις 5 Ιουλίου κι ενώ αγωνιζόταν κόντρα στον Φράνσες Τιάφο άρχισε να μην νιώθει καλά και φάνηκε να λιποθυμά ενώ καθόταν στην καρέκλα του. Αφού έλαβε ιατρική φροντίδα στην πίστα, πήγε στα αποδυτήρια και ο γιατρός τον εξέτασε περαιτέρω προτού δώσει άδεια για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Ωστόσο, μετά στη συνέντευξη που παραχώρησε έπαιρνε ανάσες με δυσκολία. «Μου είπε πως κάτι συνέβη με τον παλμό του», είπε στο μεταξύ ο Τιάφο που ενδιαφέρθηκε για τον συναθλητή του. «Δεν ήξερε πολύ καλά τι συνέβη», πρόσθεσε ο Αμερικανός τενίστας.

el.gr

Back to top button