breaking newsΚύπρος

Στα xvαρια του Xiτλεp ! ! ! Eπiσnμες δnλώσεις για στpατoπεδα κopωvαιoυ(Aoυσβiτς) σε Eλλάδα και Kύπρο…

Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μιχάλης Χατζηπαντέλας δείχνει πως έρχονται και στον ελληνικό χώρο τα ιδιότυπα «στρατόπεδα» κράτησης ανθρώπων που… «ανθίζουν» ήδη σε χώρες όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία και σε αυτά μεταφέρονται άτομα με COVID ή όσοι είχαν ταξιδέψει στο Εξωτερικό….

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από τις 15 Δεκεμβρίου 2021, τον υποχρεωτικό περιορισμό των ατόμων των οποίων η εξέταση αλληλούχισης των θετικών δειγμάτων τους αφορά στο στέλεχος Όμικρον ή οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική μετάλλαξη, σε χώρους που θα υποδείξει το Υπουργείο Υγείας. 

Νοείται ότι οι επαφές των συγκεκριμένων κρουσμάτων είναι υποχρεωμένες να παραμένουν σε αυτοπεριορισμό, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κάλυψης, ακολουθώντας το πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας».

Ποιοι θα είναι αυτοί χώροι που θα υποδείξει το υπουργείο Υγείας της Κύπρου;;; Γιατί να μην μείνουν οι άνθρωποι αυτοί στα σπίτια τους;;;

Η  Ελληνική Αστυνομία πρόσφατα προέβη σε μία περίεργη αγορά!

Συγκεκριμένα, παρέλαβε 280 νέα οχήματα κόστους άνω των 6 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με covid-19! 

Γιατί η αστυνομία;;; Ποιά περιστατικά θα μεταφέρουν;;; Πού θα τους μεταφέρουν άραγε;;; Σε νοσοκομεία;;; Η απάντηση ήρθε από την Κύπρο!

πηγη 

Back to top button