breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έρχεται “τσουνάμι” θανάτων – Έβαλε τροποποιημένο RNA η Pfizer μέσα στα εμβόλια – Αναγράφεται σε ετικέτα του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

Έρχεται “τσουνάμι” θανάτων – Έβαλε τροποποιημένο RNA η Pfizer μέσα στα εμβόλια – Αναγράφεται σε ετικέτα του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

Παρόλο που το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer φέρεται να κατασκευάστηκε με αγγελιοφόρο RNA (mRNA), η ετικέτα του FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) δείχνει ότι περιέχει τεχνητά τροποποιημένο RNA – ένα βασικό συστατικό που δεν απαντάται στη φύση και ενέχει σημαντικό κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Σύμφωνα με την ετικέτα του εμβολίου COVID-19 της Pfizer και της BioNTech στο Fact Sheet for Healthcare Providers του FDA, κάθε δόση εμβολίου της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών περιέχει 10 μικρογραμμάρια (mcg) modRNA, ενώ το πλήρως εγκεκριμένο Comirnaty που έχει εγκριθεί για χρήση σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω περιέχει 30 mcg modRNA.

Η Pfizer, στον ιστότοπό της, επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο COVID-19 περιέχει modRNA: «ModRNA σημαίνει νουκλεοσιδικά τροποποιημένο αγγελιοφόρο RNA και κατά τη σύνθεση του RNA που χρησιμοποιείται σε αυτή την πλατφόρμα εμβολίου, ορισμένα νουκλεοζίτες, τα οποία είναι σημαντικά βιολογικά μόρια που αποτελούν το DNA και το RNA, αντικαθίστανται από τροποποιημένα νουκλεοζίτες για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ανοσολογικής αποφυγής και της παραγωγής πρωτεϊνών». Η εταιρεία λέει ότι το modRNA δίνει εντολή στα κύτταρα να παράγουν τις επιθυμητές πρωτεΐνες.

Ωστόσο, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν στον ιστότοπό τους ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι «κατασκευασμένα από mRNA» ή «αγγελιοφόρο RNA».

Σύμφωνα με τον οργανισμό, το mRNA στα εμβόλια COVID-19, όπως τα εμβόλια Pfizer και Moderna, δημιουργείται σε εργαστήριο και διδάσκει στα κύτταρα πώς να φτιάχνουν ακίνδυνα κομμάτια πρωτεΐνης spike που προκαλούν ανοσολογική αντίδραση στο εσωτερικό του οργανισμού. Το mRNA από τα εμβόλια με βάση το mRNA διασπάται εντός ημερών μετά τον εμβολιασμό και αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Στην περιγραφή του mRNA και του τρόπου λειτουργίας των εμβολίων COVID-19, το CDC δεν κάνει καμία αναφορά στο modRNA ούτε αναφέρει ότι το RNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια COVID-19 έχει τροποποιηθεί.

Το αγγελιοφόρο RNA εμφανίζεται φυσικά και ζει στα κύτταρά μας και δεν διαρκεί αρκετά για να ξεκινήσει μια ανοσολογική απόκριση πριν καταστραφεί από το ανοσοποιητικό σύστημα – είναι το modRNA που δημιουργείται συνθετικά, σύμφωνα με τον Klaus Steger, μοριακό βιολόγο που ήταν επικεφαλής πολλών εργαστηρίων γονιδιακής τεχνολογίας, εφαρμόζοντας τακτικά τεχνολογίες που βασίζονται στο RNA.

Σε αντίθεση με το mRNA, το modRNA τροποποιεί μία από τις τέσσερις ενώσεις του RNA που το κάνουν να διαρκεί περισσότερο στο σώμα, να είναι λιγότερο ανοσογόνο (μειωμένη διέγερση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος) και πιο αποτελεσματικό στην παραγωγή μιας πρωτεΐνης -στην προκειμένη περίπτωση, της πρωτεΐνης spike, δήλωσε ο κ. Steger. Δεδομένου ότι το modRNA δεν μπορεί να στοχεύσει συγκεκριμένα κύτταρα για την παραγωγή ιικής πρωτεΐνης, μπορεί να επιτεθεί σε απολύτως υγιή κύτταρα και να παρακάμψει τους προστατευτικούς φραγμούς του σώματος, όπως ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός.

Η έγχυση modRNA στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες όπως εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιαγγειακές επιπλοκές, πνευμονική εμβολή και σχηματισμό θρόμβων αίματος – πολλές από τις οποίες αποκαλύφθηκαν στα έγγραφα της Pfizer.

Τι σημαίνει αυτό; Με λίγα λόγια η Pfizer φέρεται να έχει βάλει στα εμβόλιά της κατά του κορωνοϊού άλλες ουσίες απ’ αυτές που υποστήριζαν και μάλιστα ουσίες που προκαλούν παρενέργειες! Όλο αυτό, την ώρα που η ανθρωπότητα βίωσε δύο περίπου χρόνια με σκληρές απαγορεύσεις και υποχρεωτικότητες, που οδήγησαν στον εμβολιασμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

karditsastakra

Back to top button