breaking newsκοινωνία

Φονικό στην Πέλλα: Ο 38χρονος «θόλωσε» γιατί η 20χρονη πέρασε στην Κρήτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/9) στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι μιας οικογένειας προσπαθώντας να σκοτώσει μια 20χρονη κοπέλα, την οποία πολιορκούσε. «Θα σε φάω» της φώναζε. Την ώρα της εισβολής στο σπίτι βρίσκονταν η 20χρονη, η 22χρονη αδελφή της καθώς και ο παππούς και η γιαγιά.

Η 70χρονη γιαγιά των κοριτσιών στην προσπάθεια να προστατέψει την 20χρονη κοπέλα δέχθηκε σκάγια στο στήθος από κυνηγετική καραμπίνα που έφερε ο 38χρονος άνδρας και λίγο αργότερα κατέληξε. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος η 22χρονη εγγονή χτυπήθηκε στο χέρι και ο 74χρονος παππούς είχε απλά εκδορές.

Δείτε το βίντεο του STAR που ακολουθεί:

Το χρονικό

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης έμαθε ότι η 20χρονη κοπέλα που «πολιορκούσε» πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Ρέθυμνο Κρήτης κι έχασε την ψυχραιμία του. Ο δράστης φέρεται να θόλωσε από τον έρωτά για την μικρή κοπέλα και πήγε στο σπίτι της και τη ζητούσε. Ο πατέρας της κοπέλας του είπε ότι η μικρή «δε σε θέλει». Τότε, ο 38χρονος πήγε στο χωριό του, στο Αγγελοχώρι Ημαθίας πήρε μια καραμπίνα και γύρισε ξανά στο σπίτι της κοπέλας.

Από μαρτυρικές καταθέσεις προκύπτει ότι ο δράστης, φτάνοντας έξω από το σπίτι, άνοιξε πυρ με την καραμπίνα, με συνέπεια από τα σκάγια να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα. Άγνωστο ακόμη πώς, ο άντρας τραυμάτισε -επίσης- την εγγονή της άτυχης γυναίκας και τον σύζυγό της, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια ο οπλισμένος άνδρας απομακρύνθηκε από το σημείο και κάποια στιγμή φαίνεται να επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί, αλλά στο μεταξύ ο πατέρας καθώς και δύο φίλοι της οικογένειας τον ακολούθησαν και του επιτέθηκαν. Συνελήφθησαν και οι τρεις με την κατηγορία πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Σημειώνεται ότι ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Γιαννιτσών, μετά από χειρουργείο.

Ο παππούς πήρε εξιτήριο και ενδέχεται να πάρει και η 22χρονη.

newsbomb

Back to top button