Breaking News
Home / NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ / ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

 Capture.PNGlllll

 

”ΣΚΟΝΗ” ΚΑΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ…ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Είστε άρρωστοι.  Η Μύτη σας είναι μπουκωμένη. Πόνους στο σώμα σας, είστε ιδρωμένος, βήχα, φτάρνισμα, και δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

 untitled

Δεν είναι η γρίπη σύμφωνα με το Δρ Len Horowitz. Η γνώμη του δεν βασίζεται σε θεωρία συνωμοσίας αλλά σε πραγματικά γεγονότα.

 
από missiongalacticfreedom
 
Ένας ιατρικός ερευνητής πανεπιστημιακών σπουδών ο Horowitz, ,ενοχοποιεί παράγοντες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών ότι έχουν συνωμοτήσει με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες να αρρωστήσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.
 
 
Τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αίθουσες επειγόντων περιστατικών στα νοσοκομεία είναι μπλοκαρισμένα με τους ασθενείς που πάσχουν από μια περίεργη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού που δεν φαίνεται να μοιάζει ‘οπως ένας ιός.
 
Που αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γρίπη «μυστήριο» και ότι τα εμβόλια γρίπης είναι αναποτελεσματικά εναντίον του.

Ανθρωποι νοσούν  συνέχεια με ενα παρατεταμένο βήχα με αυτήν την περίεργη ασθένεια που δεν φαίνεται να ακολουθεί οποιαδήποτε λογική ιογενή ή βακτηριακή έναρξη και μεταβατικής περιόδου.
 
Αν ήταν μια πραγματικά βακτηριακή ή μια ιογενής λοίμωξη, θα προκαλούσε πυρετό, αλλά αυτό δεν  διαρκεί για εβδομάδες, η μήνες…!! Συμφόρηση κόλπων, αποξήρανση κόλπων, βήχα, κόπωση,γενική αδιαθεσία…  Άνθρωποι που νοιώθουν συνέχεια κόπωση,μια ανεξήγητη κούραση..
 
Το Ινστιτούτο ενόπλων δυνάμεων  Παθολογικής έρευνας έχει κατοχυρώσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα παθογόνα micoplasma που προκαλεί την επιδημία. Μπορείτε να δείτε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έκθεση στο βιβλίο, θεραπεύοντας κώδικες για τη βιβλική αποκάλυψη.
 
 Το Micoplasma δεν είναι πραγματικά ένας μύκητας, δεν είναι πραγματικά ένα βακτήριο, δεν είναι πραγματικά ένας ιός. Αυτό δεν έχει κυτταρικο τοιχώμα..Πηγαίνει βαθιά στον πυρήνα των κυττάρων, με αυτόν τον τρόπο καθιστά πολύ δύσκολο στο να το απωθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα…..
 
Είναι ένα  κατασκευασμένο βιολογικό όπλο Η έκθεση ευρεσιτεχνίας εξηγεί πώς προκαλεί χρόνιες λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή

CHEMTRAILS- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ  ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

nanochart

«Πιστεύω ότι τα chemtrails είναι υπεύθυνα για την χημική δηλητηρίαση  του κοινού, το οποίο θα προκαλέσει στη συνέχεια μια γενική καταστολή του ανοσοποιητικού, χαμηλού βαθμού η υψηλού βαθμού, ανάλογα με την έκθεση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού επιτρέπει στα άτομα να γίνονται ευαίσθητα σε ευκαιριακές λοιμώξεις, όπως το micoplasma και άλλες ευκαιριακές λοιμώξεις», λέει ο Δρ Horowitz.

 

«Ξεκίνησα για πρώτη φορά να διερευνώ για τα chemtrails όταν κάποια ψέκαζαν πέρα από το σπίτι μου στο βόρειο Άινταχο. Πήρα εικόνες από αυτά, και στη συνέχεια επικοινώνησα με την υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος του κράτους που ήταν ανίδεοι και με παρέπεμψε στην Πολεμική Αεροπορία.
Με έφεραν σε επαφή με κέντρα επιδιμιών και Τοξικολογικού ελέγχου  και μετά από περίπου μία εβδομάδα έλαβα ένα γράμμα από έναν από τους επικεφαλής τοξικολόγους λέγοντας, πράγματι υπήρχε κάποιο ποσό διβρωμιούχο αιθυλένιο στο jet καυσίμου.
Διβρωμιούχο αιθυλένιο είναι ένα γνωστό χημικό καρκινογόνο για τον άνθρωπο που έχει καταργηθεί από την αμόλυβδη λόγω των αποτελεσμάτων που προκαλούν καρκίνο. Τώρα ξαφνικά εμφανίστηκε στο καυσίμο jet ότι εκπέμπουν high-altitude στρατιωτικά αεροσκάφη
Διβρωμιούχο αιθυλένιο προέρχονται από τα καύσιμα αεριωθουμένων που προκαλεί ανοσοκαταστολή και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων. Στη συνέχεια, έχετε ένα micoplasma μικρόβιο ή ένας μύκητας που προκαλεί μια ανώτερη αναπνευστική νόσο. Ξαφνικά μπορείτε να αναπτύξετε μια δευτεροβάθμια βακτηριακή μόλυνση.

 

Τώρα μπορείτε να πάρετε χτύπημα με ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΆ, και τα αντιβιοτικά που προκαλούν τη χημεία τού σώματός σου να γίνεται όξινο, έτσι τώρα μπορείτε να πάρετε εξανθήματα και άλλα πράγματα, το συκώτι σας λαμβάνει πλήρες τοξίνες και βγαίνει μέσω του δέρματός σας σε εξανθήματα και παίρνουν hyperallergenic αντιδράσεις που συνδέονται με τις άλλες χημικές ουσίες.
Έχω συναδέλφoυς  στις Μπαχάμες, Βερμούδα, Τορόντο, βρετανική Κολούμπια όλες οι αναφορές η ίδια παράξενη σπορά της ατμόσφαιρας.
Τι συμβαίνει είναι ακριβώς κατάπτυστο. Ξαφνικά τώρα υπάρχουν ανθρώποι εντελώς εκτός ισορροπίας και μολυνθεί από δύο, τρία ή τέσσερα μικροβιακά κατασκευάσματα καθώς και ανακάτεμα από μια ποικιλία από διαφορετικές χημικές ουσίες… και έχετε κάποιον που πρόκειται να είναι χρόνια άρρωστος

 

 014
 
Ο ΜΑΎΡΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
 ”The Frank Church Congressional” ακροάσεις του 1975 εκτίθεται η C.I.A να εχει συνεργασία με επιχειρήσεις  βιολογικών όπλων  Litton Bionetics και το Corp στρατού των μηχανικών που  αναπτύσσαν και αξιοποιούσαν διάφορα βιολογικά όπλα στους πληθυσμούς.
Και όλα γίνονται κάτω απο μαύρες, συγκεκαλυμμένες διαδικασίες, όπου αυτοί λάβουν χρηματοδότηση και τα άτομα του Κογκρέσου δεν ενημερώνονται ποτέ πραγματικά που αυτά τα χρήματα πάνε..Είναι ο μαύρος προϋπολογισμός», λέει ο Horowitz.
«Και στην σύγχρονη αρένα εχθροπραξίας,  όπου εμπειρογνώμονες σε βιολογικό χημικό πολέμο συγκαλούν και συζητούν τους τρόπους που είναι ιδανικοί για τη διεξαγωγή του σύγρονου πολέμου σήμερα, για να νικήσεις το θύμα σου, δεν θέλεις να σκοτώσεις τον λαό.
Θέλεις να παραγάγεις ανθρώπους που να είναι χρόνια άρρωστοι και να εξαρτώνται από το κράτος και εντελώς από τους πόρους της χώρας. Και, στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε με τους ιατρικό-εξοπλισμούς  στα διεθνή ιατρικό-φαρμακευτικά καρτέλ.
Στη συνέχεια, πουλάτε αυτές τις χώρες που ηττήθηκαν όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα χημικά που πρέπει να διατηρήσουν κάποια ομοιότητα μεταξύ της υγιούς λειτουργίας.
  Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξάρτηση και με αυτόν τον τρόπο σας να αποδυναμώσετετον πληθυσμό, και ενας αποδυναμωμένος πληθυσμός είναι εύκολο να ελεγχθεί.

Έτσι έχετε τον έλεγχο του πληθυσμού,

 Θέλετε να απαλλαγείτε από τους ανθρώπους. Δεν θέλετε να απαλλαγείτε από υποδομή»
Chemtrail Flu

ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ;

 .Εάν επρόκειτο να διαβάσετε τους κορυφαίους ειδικούς  στην ανάλυση των στρατιωτικών πόλεμων, καθώς και η έκθεση από Iron Mountainοικογένειας Ροκφέλερ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στο αυτή η συνωμοσία.
Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην γενοκτονία, και στην παγκόσμια μείωση του πληθυσμού.
Όταν εξετάζετε σε ποιον ανήκει το καύσιμο αεροψεκασμών, που είναι το καύσιμο διευθυντικών στελεχών, ξαφνικά μπαίνετε στη σφαίρα της οικογένειας Ροκφέλερ και τις βασιλικές οικογένειες Standard Oil και British Petroleum.
 
Και ποιες είναι οι άλλες ατζέντες τους; Ξαφνικά τώρα  θα δεις έγγραφα  τους  που αποδεικνύουν ότι αυτοί έχουν χρηματοδοτήσει, ιστορικά,την ευγονική,  γενοκτονία, ερήμωση, οικογενειακού προγραμματισμού, μητρικής και παιδικής υγείας όπου κάνουν και παραδείνουν εμβόλια και προμήθειες με μολυσμένο αίμα
  
Αυτοί είναι οι banksters, οι ίδιοι άνθρωποι που διοικούν τις τράπεζες αίματος, καθώς και τα χρήματα τραπεζικών βιομηχανιών»,
  λέει ο Δρ Horowitz.
 

About antonis

Check Also

Επίτιμος Διδάκτωρ Εβραϊκού Πανεπιστημίου ο Βαρθολομαίος

  ΠΗΓΗ Σε Επίτιμο Διδάκτωρ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου των Ιεροσολύμων αναγορεύτηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. …

One comment

  1. I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month
    because you’ve got high quality content. If you want to know how to
    make extra money, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code