Διεθνή

Σέρβοι εκτέλεσαν 6 Τούρκους στη Λούτσα… πόλεμος υπηρεσιών, μαφίας, ξεκαθαρίσματα…

Σέρβοι εκτέλεσαν 6 Τούρκους στη Λούτσα… πόλεμος υπηρεσιών, μαφίας, ξεκαθαρίσματα...’‘Μαφιόζοι ή υπηρεσίες;’‘ αναρωτιέται το slpress. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο συγκοινωνούντα δοχεία. Σε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ακόμη και μαφιών που δραστηριοποιούνται σε άλλες χώρες φαίνεται πως εξελίσσεται η Ελλάδα, μετά τη δολοφονία έξι τούρκων υπηκόων στην Αρτέμιδα.”η όλη η υπόθεση άπτεται της ελληνικής εθνικής ασφάλειας και αποκαλύπτει κενά στον ευρύτερο μηχανισμό…” καθώς υπερεγκληματίες κινούνται ελεύθερα στην επικράτεια μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι..

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έξι νεκροί φέρονται να ήταν συνεργάτες του διαβόητου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν που δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη μέσω της εγκληματικής οργάνωσης Daltons σημειώνει το documentonews.

H οργάνωσή του είναι γνωστή στις τουρκικές αρχές και φέρεται να βρίσκεται πίσω από πολλές εγκληματικές δράσεις στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ των οποίων και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου καθώς έχει στις «υπηρεσίες του» δολοφόνους που συνήθως «επιχειρούν» με μοτοσυκλέτες.

Ο Μπογιούν φέρεται να ζει ως δραπέτης στην Ιταλία.

Η δολοφονία στη Γαλλία και οι Σέρβοι εκτελεστές
Πληροφορίες θέλουν το «κλειδί» της υπόθεσης να βρίσκεται σε μια δολοφονία που έγινε στο πλαίσιο του «πολέμου» μεταξύ των συμμοριών Daltons και Redkit Gang.

Σύμφωνα με τη Miliyet, ο Μπογιούν έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις στο εξωτερικό. Κατά τις επιθέσεις αυτές έχουν χάσει τη ζωή του ο Emircan Yılmaz στην Abaza, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, έχει επίσης δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, το έγκλημα στην Αρτέμιδα έγινε στο πλαίσιο τέτοιου ξεκαθαρίσματος, αναφέροντας μάλιστα ότι οι εκτελεστές ήταν Σέρβοι.

Ως αντίποινα δηλαδή, η ηγεσία της Redkit Gang φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με Σέρβους εκτελεστές ώστε να δολοφονήσουν μέλη της αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Σε τουρκικά social media εμφανίστηκαν εικόνες με διαγραφή ατόμων
Τα «παλικάρια» του Μπογιούν στην Ελλάδα
Σύμφωνα με την εφημερίδα Miliyet, μεταξύ των έξι νεκρών της Λούτσας φέρεται να είναι ο Doruk B. ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε καταφέρει να διαφύγει από καταδίωξη των τουρκικών αρχών πριν μερικούς μήνες. Μαζί του κατά την καταδίωξη ήταν και ο Oğuzhan H.

Ο Doruk B., δραπέτευσε μέσα στα περιαστικά δάση της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια φέρεται να ήρθε οδικώς στην Ελλάδα, ενώ ο Oğuzhan H. συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα της τουρκίας όταν προσπάθησε να διαφύγει προς τη Γεωργία κρυμμένος σε ένα φορτηγό.

Στη Λούτσα οι έρευνες
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία έχει βρει το σπίτι όπου έμεναν τα θύματα. Το καταφύγιό τους βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον τόπο του μακελειού.

Στο αυτοκίνητο των θυμάτων δεν βρέθηκαν όπλα ή ναρκωτικά αλλά βαλίτσες με ρουχισμό.

Οι πέντε από τους νεκρούς είχαν γαλλικά διαβατήρια ενώ ο έκτος δεν είχε καθόλου χαρτιά. Τώρα ελέγχονται τα κινητά τους τηλέφωνα.

dimpenews.com

Back to top button