Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

 

Είναι πολύ ενδιαφέρον το να ερευνήσει κανείς τι σχέση έχουν μεταξύ τους η εταιρία Lucent tecnologies, ο γαμπρός και σύμβουλος του Τραμπ , Ζαρεντ Κούσνερ και η λεωφόρος 666 όπου βρίσκεται το κτίριο που αγόρασε ο Κούσνερ.
Η εταιρία Lucent Tecnologies από το 2007 ειδικεύεται στην παραγωγή των μικροτσίπς που θα εμφυτεύονται για να κατευθύνουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η εταιρία αυτή έχει προβληθεί και είναι γνωστή στο ευρύ κοινό με την ονομασία Bell laboratories.
Ερευνώντας κανείς σχετικά με αυτήν την εταιρία, θα ανακαλύψει μερικά πολύ περίεργα πράγματα. Το λειτουργικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιούν ονομάζεται INFERNO, δηλαδή κόλαση.

 

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας δικαιολογούν την ονομασία αυτή από το περίφημο έργο του Ντάντε «Η κόλαση», το οποίο τους ενέπνευσε. Εκείνος που βρίσκεται πίσω από αυτήν την εταιρία και κατευθύνει τα νήματά της είναι ένας πολυμήχανος Εβραίος, ο Πίτερ Μπέρνστέιν.
Αυτός ο κύριος έχει εκφράσει χαρακτηριστικά το πιστεύω του για την εταιρία ότι: μέσα από το χάος θα δημιουργήσουμε μια τεράστια ηλεκτρονική δύναμη που την ονομάζει ηλεκτρονική δύναμη της Βαβέλ(electronic power of Babel).
Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι καθόλου τυχαίος αλλά έχει βαθιές πνευματικές ρίζες.
Είναι η γνωστή ιστορία της Βίβλου με τον πύργο της Βαβέλ όπου ο άνθρωπος έκτισε έναν ψιλό πύργο στην αλαζονική του προσπάθεια να φτάσει το Θεό και να πάρει το πεπρωμένο του στα χέρια του, δηλαδή να γίνει ο ίδιος θεός χωρίς Θεό.
Από εδώ και πέρα η ιστορία αυτής της υπόθεσης χάνει τον έλεγχό της και προεκτείνεται σε επικίνδυνα σατανικά μονοπάτια.
Όπως μας λέει η Βίβλος, με τον πύργο της Βαβέλ όχι μόνο δεν έφτασαν στο Θεό αλλά ο Θεός τιμώρησε την ανθρώπινη αλαζονεία με το να σπείρει πολλές γλώσσες έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να  συνεννοηθούν αναμεταξύ τους.
Σήμερα, στην περίπτωση του INFERNO, με τη χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Limbo, επιδιώκεται αυτή τη φορά ο πύργος της Βαβέλ να εκπληρώσει το στόχο του, δηλαδή ο άνθρωπος να φτάσει το Θεό και να γίνει ο ίδιος θεός χωρίς Θεό.
Η γλώσσα αυτή Limbo έχει σχεδιαστεί στο ειδικό λογισμικό της εταιρίας Lucent Tecnologies  το όνομα της οποίας είναι συνώνυμο με την κόλαση) και συμβολίζει όπως φαίνεται ένα χαμηλό επίπεδο της κολάσεως.
Ο βασικός σκοπός και ο κεντρικός στόχος αυτής της εταιρίας που βασικά κατευθύνεται από τους Ιλλουμινάτι είναι να προϊδεάσουν τον άνθρωπο και να καλλιεργήσουνε με όλα τα μέσα (τηλεόραση, iphone, Smartphone κλπ ) και να καλλιεργήσουν με όλα αυτά την αποδοχή της εμφύτευσης του ειδικού τσιπ της εταιρίας Lucent Tecnologies.
Αξιοπαρατήρητο επίσης είναι και το λογότυπο της εταιρίας Lucent Tecnologies το οποίο δείχνει ένα φίδι να τρώει την ουρά του. Η ίδια η εταιρία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας USA today, ο πολυεθνικός όμιλος τηλεπικοινωνιών AT&T ελπίζει πως  το όνομα και το σύμβολο αυτό θα διαφωτίσει τη γνώση.
 
Στο βίντεο γίνονται και ειδικές αναφορές για το περίφημο πρόγραμμα CERN Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (world wide web CERN European organization for nuclear research).

Το πρόγραμμα αυτό όπως είναι γνωστό εφαρμόζεται στην  Ελβετία με σκοπό όπως λένε οι ειδικοί επιστήμονες να βρουν το ίχνος του Θεού. Ήδη από το 2009 όπως δείχνει και το βίντεο σε σχέση με το πρόγραμμα γίνονταν ειδικές σατανικές τελετές για να πάρουν την απαραίτητα δύναμη να πετύχουν τους σκοπούς του προγράμματος.
Ακριβώς αυτό το πρόγραμμα είναι αυτό που αναφέραμε παραπάνω με το Inferno, δηλαδή ο σύγχρονος πύργος της Βαβέλ, δηλαδή της κολάσεως.
Όλα αυτά μας ανάγουν σε εκείνο το εδάφιο της αποκάλυψης που προειδοποιεί όποιον πάρει και δεχτεί το χάραγμα με το 666, τις συνέπειες που θα έχει.
Το πράγμα πλέον δεν είναι ούτε παραμύθι, ούτε κάποιο μυθιστόρημα, αλλά είναι η σημερινή σύγχρονη πραγματικότητα όπου οι ύβρις του σύγχρονου τεχνολογικού πολιτισμού χτίζει τον νέο πύργο της καταστροφής της ανθρωπότητας.

 

 

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ